Does leveruppvärmning väl?

1

Jag har en stor bit av köttlever, för mycket att äta i ett sittande. Jag föredrar att laga allt på en gång, men skulle det vara välsmakande uppvärmd? Skulle det vara ok kallt?

    
uppsättning Manako 07.12.2011 01:40

5 svar

2

Med lever skulle jag säga att det inte finns någon uppgift att återuppvärma det, eftersom det kommer att lagas i ungefär samma tid om du skär det tunt. Du kan äta det kallt men om du vill ha det är det en fråga om personlig smak.

    
svaret ges 06.03.2012 12:40
2

Jag hatar att slösa mat och jag har alltid för mycket lever. Jag använder köttbuljong eller bouillon så att levern inte torkar ut eller blir hård.

För uppvärmning:

 • Skiv upp färska lökar om du inte har tillräckligt med kvarlök.

 • Skivad kokad lever på diagonalen i 1/2 "tjocka band.

 • I spannmål fyller du tillräckligt med köttbuljong eller bouillon för att helt täcka levern i pannan (ca 3 koppar). Håll det varmt.

 • Söt färskt parti lök, ta bort från pan och lägg åt sidan.

 • Lägg till biffbuljong för att panorera, lätta skrapa botten för att deglaze lökar.

 • Lägg till lever till kokande buljong i ca 30-45 SECONDS, bara tillräckligt för att värma dem igenom. Ta snabbt bort från värme och dränering.

 • Om du vill kan du snabbt kasta lök i pan för att återuppvärma.

 • Servera lök över leverremsor.

      
  svaret ges 15.02.2015 19:50
  1

  Efter att ha läst olika källor om hur man återuppvärmde lever, försökte jag genom att placera lever och lök i foliefolie, placerade i 350 F ugnen i ca 3 till 5 minuter. Det kom ut mycket anständigt, inte varmt, inte kallt, men ätbart.

      
  svaret ges 03.01.2019 20:17
  0

  Pålitlighet är i stor utsträckning en smakfråga ...

  Det kommer troligen att bero på din matlagningsmetod. Om du lagar kort hög värme, kan uppvärmning kanske inte fungera lika bra, eftersom det kommer att laga mat ytterligare och skulle sannolikt bli tufft.

  Om du ursprungligen tillagas i någon form av brajssås, är du noga bara bra att försiktigt värma, eftersom vätskan borde hjälpa till att hålla det ömt.

  Kall - mestadels en fråga om preferens. OK för mig kanske inte är bra för dig.

      
  svaret ges 07.12.2011 02:22
  0

  Ok, jag tittade på svaren och tänkte på hur man provade det. Min 96-årige pappa sa att det var för tufft när jag uppvärmde det första gången. Liksom alla andra hade jag för mycket kvar. Jag sauteed mer lök tills de nästan brändes. Jag skar sedan av värmen och lägger en bit lever som jag hade i kylskåpet, täckte den med löken och läggde locket på det och låt det sitta i ca 10 minuter på den elektriska brännaren.

  Det var inte super varmt men han tyckte om det nästan som om det var nyligen kokta. Inte tuff alls. Jag kan inte äta det på grund av gikt. Åh, jag lär mig bara att laga mat vid 66 år gammal.

      
  svaret ges 14.02.2013 02:48