Efter det förflutna ändras i Source Code-film vad skulle hända om Sean Fentress besatt av Colter Stevens Dies?

2

Colter Stevens tar över kroppen Sean Fentress varje 8 minuter. Varje gång Sean Fentress (som ägs av Colter Stevens) dör, vaknar han i programmet, men han kan ändra det förflutna genom att undvika döden och är permanent bosatt i Sean Fentres kropp. När det förflutna förändras och Colter Stevens bor i Sean Fentress, blir kroppen dödad på något sätt vad skulle hända? Kommer han att vakna igen i programmet?

    
uppsättning Shwetabh Shekhar 27.11.2012 10:50

3 svar

0

Först titta på funktionerna i programmet Källkod :

  • Maskinen tillåter användaren att uppleva en annan kompatibel persons liv inom en alternativ tidslinje. Användaren menar att hjärnan är ansluten till datorsystemet.
  • Stevens återvinner medvetandet i en okänd cockpit (den plats du tycker om programmet ) när han dör. Cockpiten är den mentala projektionen av sin egen hjärna för att klara av upplevelsen (det sägs av Goodwin).

I slutändan avaktiverade Goodwin livsstöd för kroppens återstoder som avslutade Stevens liv. Och, utan en hjärna av living , kunde han inte vakna i cockpit efter döden på en annan tidslinje eftersom han inte längre var användare av Källkod -program & Det fanns ingen levande hjärna här för att projicera någonting. Han blev helt bortkopplad från denna värld.

    
svaret ges 01.12.2012 07:40
3

Jag var under intrycket att det var permanent i slutet av filmen. Jag tror att om han dog så skulle han inte vakna i maskinen igen. Han skulle vara död.

Men nu när jag tänker på det, har jag samma fråga som dig. Det har varit ett tag sedan jag såg filmen så jag har ingen data för att säkerhetskopiera min teori.

    
svaret ges 28.11.2012 02:01
3

En rådande teori som jag har, som jag har noll officiella uppgifter för att säkerhetskopiera, är att källkodsmaskinen inte faktiskt skickar honom bakåt i tid, men sprutar istället Colter Stevens medvetenhet till flera alternativa universum.

Så när han dör på tåget, är hans medvetenhet faktiskt utplånad tillsammans med Sean Fentriss kropp, och den del av hans medvetenhet som existerar i programmet vaknar helt enkelt.

I det fall där han inte dör, fortsätter han att existera i det nya alternativa universum, men eftersom den del av Colter Stevens som kvarstod i programmet stängdes (med sin förlamade kropps död), hans medvetande helt enkelt "vaknade" i Sean Fentriss sinne, skapa ett permanent drag från ett univers till det andra.

    
svaret ges 28.11.2012 02:55