Varför måste några icke-superhjältar skriva under Sokovia-avtalen?

8

Sokovia-avtalen är Marvel Cinematic Universe som motsvarar Superhero Registration Act. "Drivs" -personer förväntas signera det och lyda dess versioner.

Varför skulle Black Widow och Hawkeye skriva under? De är högutbildade tidigare S.H.I.E.L.D. agenter, men varför skulle inte andra agenter som Melinda May eller Phil Coulson måste signera?

    
uppsättning Donatello Swansino 22.01.2017 04:57

2 svar

14

Accorden täcker inte bara superhjältar, de täcker också Avengers.

När Thaddeus Ross presenterar överenskommelserna i Inbördeskrig , säger han (betonar min):

For the past 4 years, you operated with unlimited power and no supervision. That's an arrangement the governments of the world can no longer tolerate. But I think we have a solution.

The Sokovia accords.

Approved by 117 countries. It states that the Avengers shall no longer be a private organization. Instead, they'll operate under the supervision of a United Nations Panel, only when and if that Panel deems it necessary.

Så, oavsett om de har extra mänskliga förmågor, betyder deras anknytning till Avengers att de fortfarande är bundna av sina villkor.

Tidigare SHIELD-agenter som May eller Coulson har aldrig (offentligt åtminstone) haft samma grad av förening med superhjältar, så de är förmodligen inte redovisade i det ursprungliga utkastet till avtalen. Vid inbördeskriget var den officiella historien att SHIELD hade blivit upplöst och Coulson var död. Visar upp till signeringen skulle vara lite av en giveaway.

    
svaret ges 22.01.2017 12:34
0

Sokovia-avtalet, som namnet antyder, gjordes för att kontrollera de personer som ansvarar för förstörelsen av Sokovia (huvudsakligen). Govt. bryr sig inte om vem som är supermakt och vem inte. Det kan ha varit annorlunda i serierna. Svart änka är inte längre en SHIELD-agent. Hon slam-dunk-ed regeringen för två år sedan (kapten Amerika: vintersoldaten) och är nu officiellt en avenger. Clint Barton var också en avenger efter förstörelsen av SHIELD. Colson och får arbeta i skuggorna. De har aldrig orsakat mycket förstörelse och ingen vet om dem (inte ens avengersna). Förmodligen är General Ross inte omedvetna om SHIELDs prescence.

    
svaret ges 27.02.2017 10:50