Vart kan jag hitta sista minuten familjehus i Baie de Somme (Picardie) i Frankrike under topphelger?

3

Vi planerade en kort helg för den kommande anslutningshelgen. Tyvärr har jag just fått ett mail för det hyrda boendet, att på grund av en dubbel bokning avbokades vår bokning.

Jag tycker verkligen inte om att avbryta vår planerade helg. Att gå igenom den typiska sökmotorn, mest om inte alla träffar har inga lediga platser.

Vilka är mina alternativ, förutom att avbryta?

    
uppsättning hippietrail 15.05.2012 18:40

3 svar

6

Medan jag inte kan hitta en avhand, känns det här mycket som andra boendefrågor. Du är efter sista minuten boende med destination och antal personer.

Jag rekommenderar att du försöker Expedia, AirBnb och överväga booking.com och hostelbookers (de har ibland pensionat eller privata rum - det kommer inte nödvändigtvis att vara i en studentrum).

Du kan också vara påträngande och fråga boende som avbröts för att du hittar en lämplig ersättare, som det var deras fel. Eller om du inte är bekväm att vara så påträngande, överväg att fråga dem att föreslå en plats, eller om de kan ringa några platser för dina räkor som de vet kan ha plats.

Du kan också hyra en husvagn eller gå camping - mer sannolikt att få en plats på det sättet och behöver inte ett hotell.

    
svaret ges 15.05.2012 20:58
4

Försök att kontakta regional turistbyrå och fråga dem. När tiden är kort, ring dem direkt och fråga dem om tillgänglighet. Det kan också finnas lokalkontor, som du kan kontakta.

Vidare, var inte så picky om regionen. Om det inte finns någon tillgänglighet i Baie de Somme, bredda ditt räckvidd och se Côte d'Opale , vilket också är en mycket trevlig plats, men också ganska populär under långhelgerna ...

    
svaret ges 15.05.2012 23:29
2

Vi hittade en sista minuten-camping som erbjuder familjehem efteråt, bara för att ta reda på att vi inte behöver störa oss. Det är helt okej att bara åka dit utan någon reservation. Platsen är översvämmade med b & b och självhushåll alternativ. Varje värd verkar vara del av något informellt nätverk om de är klara. De ringer bara och hittar dig alternativ.

Vi visste det här från vår pre-kid era, men det fungerar också med familjer.

    
svaret ges 21.05.2012 22:07