Vad är denna varelse som ökar i styrka när dess allierade dör?

15

Jag kommer ihåg några år sedan att komma över en varelse i 3.5e som fungerar i grupper och när varje individ i gruppen slås, ökar de överlevande varelserna styrka. Kan någon ge mig namnet / källboken om du vet vad jag hänvisar till?

Jag tror att det här var en officiell källbok, en av monstermanualerna kanske, men jag undrar om det inte var en del av en inställning eller något som expanderar på klasser (t.ex. Psionics etc) förlåt att jag inte har något mer specifikt, det här är anledningen till att jag har problem med att hitta den igen.

    
uppsättning JTokyo 19.01.2015 09:59

1 svar

9

Arcadian Avengers, i Monster Manual V

Den allra första posten i boken, Arcadian Avengers, har en förmåga som ökar deras attack och skadar varje gång de bevittnar en allierad fall i strid. De är också lagliga utomstående som kan sätta sina rullar till ett fast värde upp till tre gånger per dag, samt generellt avancera på klassnivå (vanligtvis korsfarare, som finns i Tome of Battle ). Deras inträde innehåller anteckningar om deras ekologi, samt förslag om att anpassa dem till Forgotten Realms och Eberron .

Också vilken som helst karaktär som använder Konsumtionsfält eller Större förbrukningsfält

Dessa stavar, som finns i Libris Mortis , erbjuder caster-fördelarna när någon varelse i stavningsområdet dör.

    
svaret ges 21.01.2015 05:11