Om jag använder ett vattentätt membran, måste jag använda kakel?

2

Om jag använder Aqua Defense eller Redguard för att vattentäta min dusch, kan jag bara måla en naturlig färg på golvet, eller måste jag lägga kakel ner. Vilken typ av färg kan jag använda som inte skulle skrälla upp

    
uppsättning Marie 29.09.2014 16:24

2 svar

3

Du kan inte använda redgard eller aqua defense som den sista pälsen. (säger detta i deras produktinformation) Med tiden stod på dem släppte saker eller vad som helst skulle orsaka svaga punkter eller hål. De är avsedda att ha någon typ av hård yta ovanpå dem för skydd - sten, kakel, plast och så vidare.

Färg skulle inte hjälpa alls. Vilken typ av färg som blivit våt skulle så småningom förlora bindning till materialet. Även färg skulle inte hjälpa till med ovanstående problem.

    
svaret ges 30.09.2014 07:52
1

2 delar Epoxi är vattentät. Um, vilken typ av duschvägg? Är det en handgjord mortelbädd? Normalt skulle en dusch ha plattor. I det här fallet skulle det ha ett gummibassäng eller som länge sedan, lite tungt tjärpapper och sedan bygga upp.

Röd och Aqua, inte vattentät för kontinuerlig direkt exponering. Dvs. jag skulle inte göra ett badkar av antingen. Kakel är bäst eftersom de (alla linjer) behöver skydd. Om du bär dem får du läckor.

    
svaret ges 30.09.2014 06:20