Vad är det bästa sättet att skjuta upp ett takregister som är lös?

2

Jag har några takregistre som inte spolas i taket eftersom kanalen har lossnat över tiden. Vad är det bästa sättet att få dem att spola i taket? Jag tänkte på att köra flera plåtskruvar i dem men de skulle gå in i gips som bara har så mycket hållfasthet. Finns det en bättre metod? Tack

    
uppsättning Andrew 18.02.2012 17:31

3 svar

4

Borra ett hål på vardera sidan av registret. Markera hålen i taket med en penna, borra och montera ett gips ankare på varje plats. Säkra registret med skruvar i ankret.

Vissa människor målar taket och registret så att det smälter in bättre (och täcker skruvhuvudena).

    
svaret ges 18.02.2012 18:39
1

Jag klippte tunna band av kartong (tillräckligt liten för att passa i skruvhål) och poked dem i hålen. Skruvarna spänns snyggt. Allt du försöker göra är att ge skruven något att hålla fast vid. Överfyll inte eller pack hålet.

    
svaret ges 19.12.2018 18:01
0

Jag hittade några fler register som tidigare husägare fullbordade skruvarna på. Jag lägger en glob av JB-svetsning på det problematiska hålet, vilket helt täcker det. Kom tillbaka nästa dag och borrade ett litet hål genom det och försiktigt skruvat in i registret. Jag var skeptisk men det höll väldigt bra och stramt! På ett annat register borrade jag ett annat hål i plåten för att lösa samma problem. BTW, jag rekommenderar starkt ett uttag och inte en skruvmejsel för att ta bort / dra åt.

    
svaret ges 10.12.2012 04:45