Min flickvän var vägrade en visum att besöka mig i Storbritannien. Vad nu?

5

Jag har läst många historier om viseringsavslag och jag är inget undantag, eftersom jag bara har fått min sökande förnekas också.

Efter avläsning är det mycket vanligt att sökanden vägras på grund av en ekonomisk situation. Som sponsor förklarade de att de inte ser någon anledning att sponsorn kan finansiera min partner för sitt besök, men sökanden hade inga pengar och kunde inte se henne återvända efter hennes vistelse. Så slutsatsen var att de nekade det på detta. Jag kunde inte överklaga eller få administratörsgranskning och berättade vara 12 månader innan vi kan ansöka igen ???

Min partners ekonomiska situation förändras inte, men som sponsor gav jag allt. Jag har sponsrat sin semester över 18 månader och betalat för alla, för att det förkastats nu sponsrar jag också sin semester igen i år.

Min fråga är detta. Jag kommer att ansöka om visum om besökare om 12 månader men hennes ekonomiska situation kommer inte att ändras. Hur får jag ambassaden att acceptera det jag skrev för att vara sant? Jag har inga intentioner om min partner överstigning - vem ska säga att hon gillar Storbritannien? Om vi bestämmer i framtiden för ett maka visum, kommer jag att ansöka om en.

    
uppsättning mart1004 11.02.2016 23:52

1 svar

10

Vi kan ta saker från toppen ...

Jag kunde inte överklaga eller få administratörsgranskning

Nej, det finns ingen möjlighet att överklaga i besökare. Administrativ granskning är en process som är reserverad för sökande i det uppdelade systemet, så det är ändå irrelevant. Men det är tydligt en ägarfråga och de har hämtat på det (det händer mycket), mer om det senare.

12 månader innan vi kan ansöka igen ???

Detta är inte korrekt. En person kan ansöka igen så snart de får sitt pass tillbaka från VFS, även samma dag. Det finns inget önskat intervall mellan på varandra följande applikationer och du kan hitta ett existerande svar här: Hur snart kan jag ansöka om ett brittiskt visum efter att jag fått ett vägran?

Hur får jag ambassaden att acceptera det jag skrev för att vara sant?

De har inte utmanat din trovärdighet. ECO förklarar att hon är okej på din sida av saker. Åldersskillnaden är också OK. Men igen uppstår äganderätten ...

Jag har inga intentioner om min partner överstigning

Detta avslöjar ett problem. Du äger inte den sökande eller ansökan, det är inte din ansökan, det är hennes. Du är en sponsor och din roll är strängt begränsad till att skapa din egen trovärdighet och ge sponsors supportdokument. Du gjorde det på ett sätt som de är nöjda med och att försöka gå utöver sponsors roll höjer alarmklockor för en beslutsfattare. Låt oss presentera två punkter som gör att romantiskt motiverade applikationer misslyckas ...

 • En sponsors ansvar är att visa förmågan att behålla och rymma ansökan. Inget annat. Din "Intentioner" är irrelevanta och försöker hävda att de indikerar att du inte förstår vad din roll är och utöver det du förstår inte reglerna. Detta är ett rimligt antagande om deras del eftersom din vän bestämde sig för att gå under jorden och försvunnit i Storbritannien finns inget du kan göra för att förhindra det.
 • Ännu värre kan du inte intyga sökandens avsikter. De Sökanden är en annan person och medan du kan vara säker på henne avsikter, beslutsfattare accepterar inte den typen av saker. De ECO påminde om din gf ...

  "...the onus is on you, the applicant, to demonstrate...

 • ECO fortsatte med att förklara att hon i grund och botten är ok med din gfs "spravka" (det är en bra sak) men det visade sig inte med andra saker som din gf skickade in (det är en dålig sak). Det är troligt att din gf aldrig har tillämpat förut och visste inte vad som förväntades av henne.

  Slutligen fortsatte ECO att mönstret av dina gåvor (i form av banköverföringar) föreslog att ditt förhållande var något som en bevarad kvinna som fick underhållsbetalningar från utlandet. Din gf borde ha förklarat detta som extra inkomst. Paradoxalt sett skulle det ha hjälpt till att göra det. Återigen händer denna typ av misstag mycket med romantiskt motiverade visumansökningar.

  Så ECO slog fast att din gf inte var en äkta sökande eller inte förstod vad hon gjorde och risken för att hon gick under jorden var oacceptabelt hög. V 4,2 (a) & (C).

  Hon är förvisso förödad och du är antagligen arg, skura nätet för forumråd. De gillar inte att ha störda sponsorer, det är inte bra för sin bild, men ansökan lämnade dem inget val. Detta är en ganska vanilj-typ av vägran och du kan delta i en reglerad rådgivare hantera sin nästa applikation. Jag gissar att det skulle kosta ca 400 - 550 GBP (men det är strikt en gissning ). Du kan skriva ut den här frågan / svaret tillsammans med meddelandet om vägran och maila det till en rådgivare och få en bättre uppskattning. En fullständig advokat kan användas om du vill, men är vanligtvis inte nödvändig i dessa typer av vaniljfall. rådgivare kontra advokat är en fråga om personligt val egentligen.

      
  svaret ges 12.02.2016 10:24