How har "rökarna" alla dessa cigaretter i Waterworld?

9

I Waterworld visas antagonisterna som "rökare" som alltid med en tänd cigarett och rökning. De visar en annan scen där det finns högar av cigaretter.

Eftersom det inte finns något "torrt land", var kom cigaretterna ifrån?

Om de också var kvar från översvämningen av jorden, hur är cigaretterna fortfarande röda värda efter att ha varit i vatten?

    
uppsättning Chanandler Bong 15.08.2015 08:36

4 svar

8

Inte alla rökare röker cigaretter hela tiden. Jag antog aldrig att detta var deras definierande drag, jag tänkte alltid på användningen av motorer som brände olja som namngivare jämfört med de drifters som seglar eller skärgårdsfolket som mest använder paddlar. Fortfarande röker många rökare cigaretter eller cigariller av olika slag. De verkar inte vara mycket värdefulla; Å andra sidan är de en speciell gåva som Dennis Hopper karaktär ger bort på sin turné genom skeppet. Han kastar dem in i folket som godis på en parade.

Vi vet inte mycket om ekonomin i Waterworld. Vi vet inte mycket om tidsramen. Det finns motsägande indikatorer för hur länge efter översvämningen åtgärden äger rum. Översvämningen kom troligen inte plötsligt så att folk kunde dra sig tillbaka till högre områden innan de lämnade landet helt. De skulle antagligen ha tagit mycket med dem, och cigaretter är en värdefull valuta i tider av besvär genom erfarenhet (t ex fängelser, efter förödande krig som andra världskriget i Tyskland). Så folk kan ha sparat dem. Också allt ombord på ett skepp påverkas inte direkt av en översvämning. (Och kan du inte torka våt tobak? Kvaliteten kan vara färgad men det verkar inte vara det största problemet.) Så, beroende på hur länge efter översvämningen åtgärden äger rum kan de vara lager. Rökarna är reavers som vi ser i filmen så det får inte vara bara deras egna lager från början. Hur plausibelt detta beror högt på tidsramen. Det finns indikatorer på att åtgärden sker kort efter översvämningen (fortfarande flytande fartyg, papper) eller långt efter (mutation, hänvisning till tidigare generationer).

Vi vet att något material produceras och återvinns. När interiören i Exxon Valdez visas får vi se reparationsbesättningar och jämn metallgjutning. Drifterna från början i filmen nämnde att slavarna nu producerar epoxi i god kvalitet. Så vi vet att det finns någon produktionsaktivitet. Vi vet inte om cigaretter produceras och från vad de produceras. Det är möjligt att de är återvunna filter med tångfyllning men vi ser inte heller samling av cigarettstöt eller vi lär oss om detta.

Filmen ger inget bestämt svar. Vissa idéer verkar troliga inom de få bitarna av universum som vi ser i filmen, men ett bestämt svar är inte möjligt.

    
svaret ges 15.08.2015 18:27
3

"Rökare" verkar i stor utsträckning överleva genom raiding bosättningar och passerar fartyg. Särskilt uppskattade saker av byte är bensin (självklart) liksom cigaretter och sprit. Dessa är lyxartiklar som verkar ha överlevt före översvämningen och var förmodligen högt värderade av de ursprungliga ägarna som omsättningsbara varor, något bekräftat av filmens officiell novellerisering , baserat på original manus .

On the outskirts of the battle, on the deck of the oil-drum-strewn refueler barge, leaning on his mace of office—a Spaulding five iron—the Deacon inhaled his unfiltered smokestick. Back on the 'Deez, the mother ship, he had in his storehouse of spoils many cartons of the prehistoric sticks—Camels, Marlboros, Chesterfields, all fresh enough to smoke after hundreds of years, thanks to their crisp, crackly plastic wrappers. The ancients had been very wise.

Jag kämpar för att ta reda på varför du skulle tro att allt från floderna måste ha nedsänkts när det tycks vara mer sannolikt att "Rökare" s cigaretter och fordon hittades ombord på vattentäta fartyg som de rapade .

    
svaret ges 13.04.2016 01:22
0

Med ökad försäljningspris på cigaretter har miljontals rökare gått tillbaka till att rulla sina egna. Zig Zag Cigarettrör är det mest populära märket av filtrerade rör för detta ändamål och tillverkas av ett franskt konglomerat. Kanske rökarna kom över ett enda last containerskip som skulle ha inneburit miljarder Zig Zag cigarettrör och burkar av lös tobak. Vad bättre "göra arbete" för tomgångs pirater och stowaways än svets cigarettrullning?

    
svaret ges 13.04.2016 00:28
-2

Jag tycker att det är uppenbart att röken, oljan, spritet kommer från rökare tanken. du kan se fraktlådorna på däck så jag kan bara anta sin alla fraktfrakt som aldrig kom till sin destination. ingen tang röker och andra spekulationer. det är för uppenbart.

    
svaret ges 09.06.2017 22:06