Varför finns det ingen fackbord i främre raden av flygbolag?

3

Med undantag av den främre raden ger flygbolagen alla en brickbord för deras njutning under flygningen. Varför lägger de inte ett brickbord på väggen framför den främre raden?

    
uppsättning DonielF 29.03.2017 03:14

4 svar

5

Även om det här ibland händer är frontväggen vanligtvis för långt borta från sätet för att detta ska vara möjligt. Du skulle behöva ha ett långt teleskopmonterat för att detta ska fungera, och det måste vara noggrant inriktat i höjd och horisontellt läge för att matcha sätet. Det är lättare att placera brickan i armstödet. då behöver du bara beställa rätt sits och du får gratis ett brickbord.

Förra raden är inte den enda platsen där det inte finns något säte omedelbart framför; ofta runt utgångar på större jets har du samma problem; Sätet framför är för långt borta.

Det finns ibland en nedfälld hyllning i främre raden, en bassin (en plats där du kan vila din baby under flygningen). Det är för långt bort från sätet för att bekvämt äta på, men det är ofta bekvämt att placera din bärbara dator medan du tittar på en film.

    
svaret ges 29.03.2017 09:38
3

Förra radstolar har faktiskt tabeller. De viker ut från armstödet. På flygplan med underhållningsmoduler finns det ofta också i vilolägen. Båda vika ut så att du har något att äta på och titta på underhållning under flygningen.

Anledningen till att den inte är inbyggd i väggen är troligen för säkerhet, plus på många plan som skulle vara för långt för att vara användbart som bord åtminstone.

    
svaret ges 29.03.2017 06:06
0

Bara några viktiga punkter:

  • Brickbordet viks i armstödet för skott och utloppsplatser.
  • Skottet är vanligtvis för långt framåt för att vara praktiskt för ett brickbord. Distansproblemet finns också i många premiumkabiner, särskilt inhemska.
  • Skottet är också vanligt för långt framåt för att vara praktiskt för touchscreen IFE-kontroller, så är skärmen också skärmen monterad på sätet.

Exit Row brickor är i armstödet eftersom sitsmonterade brickor är väldigt lätta att knocka loss och därigenom blockera utloppet. Detta är också fallet för Bulkhead + Exit Rows.

    
svaret ges 29.03.2017 16:50
-2

Om de lägger ett brickbord på väggen framför den främre raden, blir det obehagligt för passagerarna eftersom det finns många olika personer som reser i flygningen. Alla människor behöver några saker inom varje intervall .. och om de går från sina platser till den främre raden och sedan kom tillbaka .. det kommer att skapa en röra i flygningen som en rättvis ..och även flygvärdinnorna står inför problem för att betjäna passagerarna ..

    
svaret ges 29.03.2017 05:45