Finns det ett sätt att påskynda processen att göra konserverade citroner?

6

Jag gillar verkligen konserverade citroner, men jag tycker ofta att jag inte planerar ordentligt och inte tiden i månaden väntar ordentligt. Finns det ett sätt att påskynda processen?

Preserved Lemons

Quarter lemons
Cover completely with kosher salt
Refridgerate one month
To serve, remove pith, leaving just the rind. Chop and include in sauces, etc.

Baserat på de två första svaren är det värt att notera att slutresultatet här inte är torrt. Eftersom citronerna fortfarande har sin juice, suger de / botar / marinerar i ett vått medium. De mjuknar lite och smaken mjölkar avsevärt, men de torkar inte.

    
uppsättning yossarian 12.04.2011 15:46

3 svar

3

Ja, om du har tillgång till sous vide-utrustning kan du göra dem på mindre än en dag. Här är processen jag följde och det fungerade perfekt.

länk

    
svaret ges 14.04.2011 18:10
0

Det kan vara möjligt att svavel dem , som med aprikoser eller jordgubbar. Jag är inte säker på vad den "konserverade citronen" ser ut i slutet av hur du har haft dem (torkad, halvtorkad, våt, etc); svavelbildning resulterar i halvtorkad ut frukt.

Men Svaveldioxid anses inte alltid som en exmplar av hälsosam bevaring .

    
svaret ges 12.04.2011 16:05
0

Jag har inte försökt bevara citroner själv, men jag undrar om du använder en dehydrator för att påskynda din process? Om du försöker detta kan du kanske konstatera att eftersom dehydratorn och saltet kommer att konkurrera om att torka ut citronstyckena, kanske du behöver en annan mängd salt än du normalt brukar.

    
svaret ges 12.04.2011 18:57