Finns det ett system för att skapa karaktärer av tecken? [stängd]

Jag tänker något sånt , förutom för fantasy-spel som D & D eller Pathfinder. Basmodeller av olika raser (gnome, människa, halv ork, vad som helst), var och en med kompatibelt konstverk av utrustning.

Det behöver inte vara som länken, bara några sätt att hålla en karaktärs utseende uppdaterad eftersom de använder olika rustningar, vapen etc. Det behöver inte vara animerad som en videospelmodell, även om förmåga att förändra poserar skulle vara att föredra.

Efter att ha letat mig hittar jag bara den felaktiga typen fantasifrågor (aka bikinis) eller väldigt begränsade saker (som tre svärdsmodeller men inga axlar eller axlar men de är inte kompatibla med samma personmodell som svärdet, etc). Någon som någonsin korsar något som passar räkningen?

    
uppsättning Taejang 27.04.2015 20:43

5 svar

Det finns många karaktärsskapare för fantasyspel i datorspel.

PC-versionerna av många RPG har omfattande karaktärsskapare. Dragon Age-serien och World of Warcraft-spelet har omfattande anpassningsalternativ.

Det finns också den anpassade miniatyr skaparen HeroForge - länk som är utformad för att låta dig visualisera dina egna tecken i 3D. Det är monokromt, eftersom det är tänkt att skapa minis i en enda färg. Du kan använda den för att skapa en karaktär och sedan färglägga den i ett annat program.

Sedan finns det verktyg för skapande av spel, som karaktärsskaparen för Unity3D. Du behöver den fria Unity-motorn såväl som en par av plugins . Detta är menat för spelskapare, men behöver inte kodas - det är menat att a) göra tecken och b) ge den typ av karaktärsskapare de stora spelen ovan har. För $ 25 får du massor av alternativ och parameterreglage - och du kan prova det gratis . Du måste nog använda Firefox eftersom Chrome inte längre stöder den gamla Mozilla plugin-arkitekturen.

Det här är allt resultatet av stor ansträngning av professionella designers och utvecklare och kommer sannolikt att ge lämpliga resultat.

    
svaret ges 27.04.2015 22:57

Det finns ett gratis webbaserat verktyg som heter hjälte maskin . Det har flera versioner - modern, superhjälte och fantasi, åtminstone - och gör exakt vad du är efter. Karaktärsbilder lagras som textsträngar som gör att hjälmmaskinen kan återskapa bilden när den laddas om, men du kan också använda en skärmdumpare eller utskrift till fil för att spara en verklig bildfil. Jag har använt det ganska när jag spelade mer - det är enkelt, ganska snabbt, och det finns många variationer tillgängliga. Tyvärr kan du inte överföra bitar från en version till en annan, men det är en liten begränsning.

    
svaret ges 27.04.2015 21:09

Om du inte har något emot att spendera pengar Epic Generator är en bildgenerator, kan det vara ganska dyrt eftersom du måste köpa paket beroende på vilken typ av karaktär du vill, men visuella är ganska imponerande. Jag har använt det för några tecken innan jag slutade med pengar;)

Prov från deras hemsida:

Annarsanvändervissaavminaspelare"Dollgeneratorer" (Just google) som det finns dussintals på nätet, det är precis som den gammaldags klädseln på en bild sorts saker.

    
svaret ges 29.04.2015 18:11

Inte billigt

Det finns ett 2D-karaktärsprogram genom Profantasy Software , som heter " Character Artist ". Det är ett tillägg för kampanj Cartographer kostym av verktyg. Det är ganska lite dyrt men. När du skriver det här svaret är kampanjkartografen 45 dollar och karaktärsartikern är 40 USD.

Det här har fördelen att de är avsedda för fantasinspelskonst, men det är för närvarande en begränsning av programvaran (den är inte exakt lämpad för sci-fi-spel, till exempel, även om några av Annualsna kan ha ändrats det ). Även baserad på CC3 är CAD-mjukvaran mer än något annat och har lite av en inlärningskurva. På uppsidan, om du väljer att gå den här vägen, kommer den med en fullsträckt kartläggningsdräkt som är lämplig för rollspel.

    
svaret ges 27.04.2015 20:52

Jag använder den nya versionen av episka generatorn.

    
svaret ges 09.06.2016 09:34