Importera en flaska vätska till USA

0

Jag ska resa till USA (Kalifornien för att vara exakt) och skulle vilja ha en flaska sprit (1 l, ~ 40%) som en present. Det är inte ett kommersiellt varumärke och som sådan har ingen officiell etikett.

Jag sökte på internet med olika resultat om det är möjligt. Jag har inget emot att betala skatt på det (så länge det är rimligt) - men jag skulle tänka på att flaskan konfiskeras vid ankomsten.

Redigera: För att svara på frågorna flera gånger frågade. Jag är väl över 21 och kommer att resa med flyg från Schweiz.

    
uppsättning magu_ 04.03.2015 21:58

2 svar

3

Ta med alkohol (inklusive hemlagad vin) till USA för personligt bruk (notera. gov-adress, detta är så officiellt som det blir)

Generally, one liter of alcohol per person may be entered into the U.S. duty-free by travelers who are 21 or older

It is not legal for travelers under the age of 21 to import alcohol - even as a gift.

Alcoholic beverages purchased in duty-free shops are subject to duty and federal excise tax when accompanying you into the United States.

NOTE: The above information is applicable to homemade wine and follows the same procedure as store bought wine. The bottles should be properly labeled.

Men, Som besökare till USA, vilka undantag gäller gåvor för familj och vänner? påståenden:

This $100 gift exemption, or any part of it, can be claimed only once every six months. You may include 100 cigars within the gift exemption, but alcoholic beverages may not be included.

Så jag skulle definitivt berätta för tulldepartementet att jag har den här flaskan med mig, eftersom det bara är 1L det går bra men vara beredd att betala avgifter (eller inte betala avgifter om den omfattas av "personligt bruk" kategori). Ljug aldrig i tullen och aldrig erbjuda någon information som inte begärts.

Slutligen tullbeloppet Hur importerar jag alkohol för personligt bruk?

Duty on wine and beer is generally low, $1-2 per liter, while fortified wines and spirits are considerably higher.

Titta på Harmonized Tariff Schedule of United States (2013) I kan bara säga det faktum att omkring $ 1,4 är vad jag skulle förvänta mig i plikter plus det finns en punktskatt som verkar var 13,50 för en liter 50% alkohol ser ut som $ 2,7 för 1 liter 40% alkohol. Så i slutet tittar du på     

svaret ges 04.03.2015 22:20
1

USA: s tull- och gränsbeskydd tillåter en resenär att ta hemlagat vin till USA. Så det verkar som om frånvaron av officiell etikett inte borde vara ett problem. Mängden 1 liter borde inte vara ett problem om du är äldre än 21 år och bör också vara skattefri. CBP-länken ovan säger:

391.133

Kalifornien staten har vissa lagar om importera alkoholhaltiga drycker för personligt eller hushållsbruk . Det beror var du kommer ifrån, din transport och några andra saker. Jag hittade inget fall där du inte får ta med 1 liter sprit.

Sammantaget verkar det som om du inte har något problem att föra din sprit som en present!

    
svaret ges 04.03.2015 22:21

Läs andra frågor om taggar