Vilken typ av aluminium ska användas för dekorativt trim?

0

Jag vill lägga till några 1/2 "metallremsor till en ny öppen spissrama (som ska tillverkas av MDF och röd ek) som accent. Jag trodde att aluminiumplåt skulle vara bra för det eftersom det är lätt användbar för en DIYer och inte kostar otillåtna. Den dekorativa trimmen kommer inte att vara särskilt nära elden.

Efter att ha läst om några olika typer online, är jag osäker på vad den bästa typen är att beställa. Har någon haft erfarenhet av detta? Vad skulle du rekommendera?

Uppdatering : Jag letar efter att skapa något som liknar länk - ersätter marmor med målade MDF. Jag hade för avsikt att få lite aluminiumplåt skuren ner i remsor (kan sprutmålas mörkt), som ska användas istället för det svarta stålet som ses i bilderna.

Uppdatera2:Sebildennedanfördenaktuellasituationen.Eldstadenärenprefabriceradvedeldningsenhetsominstalleradesvidkonstruktionstidpunkten(1983).Denomlackeradegipsetvisarlägetfördenursprungligaomgivningensomgjordesavträochvarmycketföråldradw.r.t.stil.Denomgivandeidénsomjagharkommerbaraattgåöverdenbefintligagipsväggen,förattbehålladenuvarandeavståndenmedeldstaden.

    
uppsättning Simon P 23.09.2016 06:00

2 svar

1

Dina lokala H.D./LOWEs har olika dekorativa lakan och bar lager aluminium.
 Men det är bättre att gå till ditt lokala metallleveranshus. De har i allmänhet det bästa priset och de flesta kommer att göra nedskärningar gratis eller till en mycket låg kostnad. Och kommer att få prov på material som de lager samt katalog över vad som kan beställas.
Om en kompletterare frågar dig vilken legering som håller fast med 1100, 3003 eller 5052. Detta är de vanligaste och billigare legeringarna som används för vanlig tillverkning och dekorativt bruk.

Ett försörjningshus ska kunna leverera en britefinish eller en matta. Sone kan till och med erbjuda en sida emaljerad (lakan) eller anodiserad.

    
svaret ges 24.09.2016 06:38
2

1/2 "med 1/2" av X (long) aluminiumvinkel med en lättad utkant om du kan hitta den och försämras av dig eller hålls fast med lim.

Om det kommer att se exakt ut som den bilden, kan du inte använda MDF där .

... combustible materials shall not be in contact with the masonry or concrete walls less than 12 inches (305 mm)from the inside surface of the nearest firebox lining. –What is a fireplace facing and what is it used for?

T.ex., (även i den här bilden skär de hörn)

"Den dekorativa trimmen kommer inte att vara särskilt nära elden." - bryr dig inte. Trimmen måste vara ett visst avstånd från öppningen .

Fortsätt brännbara (gipsmur, MDF, etc.) En fot från öppningen i alla riktningar. För tillämpliga undantag, se linked question .

Se även Hur mycket clearance behövs på en gas spis?

    
svaret ges 24.09.2016 00:17

Läs andra frågor om taggar