Ribben i Slow Cooker, sedan färdig på BBQ?

4

Jag har inte en rökare, men jag älskar långkokta BBQ revben.

Skulle det vara möjligt att laga revben i 8-10 timmar eller hur länge jag gillar i min långkokare i köket, popa dem sedan på en kolgrill till brun / char när de är mjuka noga / kokta?

    
uppsättning Luke 15.06.2013 13:47

2 svar

3

Medan du kan göra det här. En bättre metod (förutsatt att du har en sluten grill) skulle vara att ställa in grillen för indirekt värme och sakta laga dem på grillen. Så här gör jag revben och det fungerar otroligt.

Du måste göra saker lite annorlunda om du har en fyrkantig eller rund grill. För en rund grill försök följa :

  • Lägg unliterade briketter runt grillens utsida ca 3/4 av vägen runt.
  • Börja ca 12 briketter tills de har ashed över, placera dem i ena änden av cirkeln, lägg några (2-3) bitar av rökt träbitar ovanpå din kol.
  • Få din grilltemperatur till ca 225-275 grader F och justera dina ventiler för att hålla den där (Börja justera före du kommer till önskat tempo, det är enkelt att skjuta förbi det).
  • Sätt ditt torra gnidade kött på grillen mitt emot din uppsättning tända kolar (gör inte sås, om du vill ha sås på lite i slutet).
  • Koka 4-6 timmar tills köttet böjer lätt vid ungefär det tredje benet när det hämtas från slutet.
  • Om din kol brinner för långt under köttet, rotera ditt ställ för att hålla köttet mitt emot de tända kolarna.

Om du har en fyrkantig grill än vad du förmodligen inte kan göra med den ovan beskrivna ringmetoden, måste du istället veta hur man gör indirekt värme på ett annat sätt. En uppsättning av kalkad kol på varje sida med köttet i mitten eller några tända kolar placerade i mitten av några ofokuserade på en sida. Du behöver något som kan hålla en konstant låg temperatur och brinna i 4-6 timmar. Experiment och se vad som fungerar för dig.

    
svaret ges 15.06.2013 17:07
1

Det absolut kan fungera. Det finns många sätt att par-koka revben, och sedan avsluta dem för service.

Det största problemet du kommer att få är att långsamma kokar tenderar att vara väldigt otillräckliga. Du vill inte att dina revben är så kokta att de inte kan stå upp för att hanteras och flyttas, så att de faller ifrån varandra när du försöker sätta dem på grillen.

Många människor förespråkar också kokande revben innan de klarar dem på grillen, även om det är kontroversiellt, eftersom smaken kan gå förlorad för den simmerande vätskan. Kockar Illustrated rekommenderar (för babyback ribben) simmering i ca 20-25 minuter vid en bare simmera (för att förhindra överkokning av den raka änden) tills den inre temperaturen på revbenen kommer upp till 195 grader. De föreslår också att simmera i en saltlösning för att hjälpa säsongen med revbenen.

En annan metod för par-matlagning är att sätta ihop revbenen i aluminiumfolie och para dem i ugnen och avsluta kocken på grillen.

    
svaret ges 15.06.2013 14:03

Läs andra frågor om taggar