Översikt över solen i cancertecken

Cancer Sun killar och tjejer är känslomässigt sårbara, ibland med avlägsna yttre försvar. De sidled i vänskap och undviker full frontal engagemang tills det finns absolut förtroende.

Det finns något av barnet i cancerfolket, och de trivs med sympatiska vänner. Å andra sidan kan en känslomässig vampyr suga livet ur krabban och leda till depression i cancerstil.

Cancer är ett vattentecken och upplever livet som vågor av känslor och intryck. Vissa kan vara som en dröm, och cancerartister skapar ett hem i fantasin. Vissa vågor blir mardrömmar som tar cancer in i det stora känslomässiga havet där de går vilse till havs.

Lyckligtvis har havet sina tidvatten, och så småningom kommer cancer att tvätta upp på stranden igen. Detta tidvatten privata liv är en signatur för cancer, och de närmaste dem kommer att ha intim kunskap om detta ebb och flöde.

Cancer in Love är sentimental, lätt att lura och snabbt dra sig tillbaka till känslomässiga säkra utrymmen. Moonchild sätter ofta en potentiell vän genom test av lojalitet, ofta utan att inse vad de gör.

Det är en nyckel till Cancer the Crab - de gör mycket som inte är meningsfullt för andra. Han eller hon agerar inifrån känslor och fantasivärld, och det är inte alltid logiskt.

Det lynniga månbarnet

De med solen i cancer har en föränderlig natur, vilket gör dem till något gåta, även med de närmaste. De styrs av månen och är också kända för att lysa starkt ett ögonblick och dölja sina ansikten nästa. Ett mycket känslomässigt tecken, de kan sjunka in i ett humör och fullt ut bo i det, så att det verkar genomsyra atmosfären runt dem.

Det är viktigt att titta på ditt månskylt om du är en cancersol. Detta avslöjar hur du hanterar en kris och även dina instinktiva hanteringsmekanismer.

Psykisk svamp

Kräftans fantasi är så levande att det är som om de tittar på hemmafilmer i huvudet. För dem kan varje livserfarenhet spelas om och om igen i Technicolor, och samma interna landskap återbesöks. Detta är råmaterialet för både kreativt geni och tendensen att fastna i känslomässiga virvlar. Och eftersom de är psykiska svampar, behöver de gott om utrymme för att riva upp dagens små drama, annars blir de vassa.

Cancer har ett ömt hjärta, men du kanske inte ser det först bakom den svala utsidan. När du väl är tillåten i förtroendekretsen, kommer du att börja veta varför de kallas "Zodiakens" mor. Både män och kvinnor med detta tecken har en instinktiv vårdande sida som älskar dem de älskar. Krabba klor håller dock fast, och ofta har de svårt att släppa relationer och situationer.

Ihärdig krabba

Stealth-metoden för Cancersolen överraskar ofta människor, och många har underskattats. De kommer att skydda sin känslighet genom att gå efter det de vill ha indirekt, vilket kan ses som passivt.

Cancer har dock en hemlighet som ett kardinalinitierande tecken - de kan röra sig i sidled, men de vidtar åtgärder! Cancer har en känslomässig kraft och en stor instinkt för rätt timing. Cancer-Stenbockens polaritet är att skapa en säker hemmabas, samtidigt som man eftersträvar världsliga mål.

Försök också att dra nytta av deras milda natur så kommer du snart att placeras på din plats. Cancer är arketypen för mammabjörnen och är hård, speciellt om du hotar hennes nära och kära. När den väl korsat har cancer en oändlighet till oändligheten, så det är svårt att vinna tillbaka deras förtroende.

Framför allt vill cancer ha en känsla av tillhörighet och ett intimt hemliv. När de väl har begåtts kommer de att visa sig vara den ultimata familjemannen eller kvinnan och kommer troligen aldrig att gå för långt från boet.

Datumen

21 juni till 21 juli

Nyckelord:

ihärdig, tålmodig, intuitiv, vårdande, sinnlig, fantasifull, känslig, empatisk

Skuggsidan

lynnig, klamrig, självupptagen, klanisk, neurotisk, behövande, inga gränser, subjektiv

Elementet

Kardinal och vatten