Hur man vinner över en libra-kvinna

Det är ingen liten bedrift att vinna hjärtat i en Våga, zodiakens feminina ideal. Vågen styrs av Venus och lyfter kärlek och romantik till höjder som är svår för den dödliga mannen att matcha. Men eftersom hon också är rättvis, kommer en Vågenkvinna att svara på en uppriktig ansträngning att bli förälskad av en man som förstår hennes natur.

Kärlek till skönhet och elegans

När du dejtar, ta extra ansträngningar när du väljer plats och aktiviteter, med tanke på att Libra-damen älskar skönhet. En elegant fransk plats är att föredra framför all-you-can-eat-buffén. Om du tar henne till ett "öppet sittande" -evenemang utomhus, se till att du tar med en filt som hon kan sitta på.

Hon kommer att avvisas av vulgaritet och våld, så kom ihåg det när du föreslår underhållning. Visningar av gentlemanly beteende kommer att få dig långt eftersom hon är en kvinna som förväntar sig det. Du kan aldrig ta med för många blommor, särskilt tidigt, för det visar henne den respekt hon längtar efter.

Inga träningsbyxor, snälla

Vågen har stil och nåd, och hon förväntar sig att du också ser bra ut. Det innebär att vara välvårdad, lutad mot den formella sidan av herrklädspektrumet. Dölj inte i bollkeps och träningsbyxor, även om du tränar tillsammans. Vågen är känd för att ha gått efter "vackra pojkar", men kommer att uppskatta en man som utstrålar inre självförtroende och tar hand om sig själv.

Förutom att vara en tittare har Libra-kvinnan ett tydligt, vackert sinne. Ett bra datum skulle vara ett där konversationen flyter lätt och berör alla typer av ämnen. Vågen älskar att väga olika sidor av en fråga ur ett fristående perspektiv, så var inte blyg med dina åsikter. När du väl har upplevt en debatt med Libra-damen kommer du att uppskatta hennes sätt att syntetisera information.

Det är bäst att tänka på Libra-kvinnan som en långsiktig romantisk möjlighet. Hon tar sig tid att dimensionera dig under många, många datum. Hennes avskilda uppförande kanske inte visar dig hur du mår. Det kan verka som att hennes vänlighet bara är fritt flytande, en del av hennes natur, inte nödvändigtvis riktad till dig. Men bra saker kommer till dem som väntar, och om du ser potential och har kul, häng där inne.

Uppskattning och respekt

Vågkvinnan sätts ofta på en piedestal, beundrad långt ifrån som ett konstverk. Om du behandlar henne som en "riktig tjej", men en som är lika med dig på alla sätt, vet hon att du inte bara ser henne som ett pris. Du kommer att vinna hennes hjärta genom att visa uppskattning för hennes intellekt och värderingar.

Du får extra poäng om du känner till de bästa fina restaurangerna (eller bäst på en budget) i staden och det kulturella mekka. Biblioteken gillar att bli informerade och älskar att dela sin vinkel på aktuella händelser. Vågen-kvinnan letar efter en partner som hon kan volley fram och tillbaka med. Din förmåga att skapa harmoni med henne är nyckeln, och det kan komma till något utanför din kontroll - kemi. Om det inte är lätt att prata är det svårt att hitta det i andra områden, som i sovrummet.

Trots att hon är naturlig för partnerskap kan hon överraska dig genom att hålla fast vid sin egen unika vision om hur det ska se ut. Du kommer att vinna Libra-damen när du har det på dig själv och förbättra hennes liv med vad du har att erbjuda.