Family DS-160 krävs separat

3

Jag har redan skickat in min DS-160 för en USA-icke-immigrantvisum; Jag reser med min familj och barn, jag har avtalet, men jag fyllde inte i en separat DS-160-blankett. Är det obligatoriskt att fylla i separateDS-160 blanketter, eller vad måste jag göra?

    
uppsättning Mohammed Abdul Laiq 22.10.2016 11:32

1 svar

6

Varje familjemedlem behöver sin egen DS-160, även om en enda möte kan användas. Du borde ha sett möjligheten att skapa en familjeprogram när du registrerade dig, enligt travel.state.gov :

Q. I am traveling with my family or as part of a group. Can I create a family or group application?

A. Yes. When you select “Email Confirmation” on your Confirmation Page, you will be directed to a “Thank You” page. On the “Thank You” page you will see an option to create a family or group application. When you select this option, certain information from your application, such as destination, will automatically be imported to and displayed on a new application. Please note that if you use this option you must create an individual application for each family member or for each individual within the group.

Om du inte har gjort det här, är det fortfarande möjligt att skapa DS-160s för resten av familjen och sedan planera ett möte för alla.

Jag kan inte hitta någonting om att lägga till familjemedlemmar till en befintlig möte. Immihelp säger att det inte är möjligt, och att du istället behöver avbryta ditt befintliga möte, lägg till familjemedlemmarna (med deras DS-160 detaljer) och sedan omplanera. Det finns självklart ingen garanti för att du kommer att kunna få samma mötesdatum, så du borde göra allt detta så fort som möjligt så att du kan få en tid i tid för dina resdatum.

    
svaret ges 22.10.2016 12:01