Har historien skett över en enda dag eller över en längre period?

2

I filmen Fury verkar det inte vara en punkt som soldaterna vilar och sover. Kan jag föreställa mig saker eller är det en lång och hektisk dag? Jag är oroad över det här för att dagen aldrig verkar sluta alls, det går bara från en konflikt till en annan utan att stoppa.

Vil de aldrig vila eller sover de bakom kulisserna? Jag har saknat en förklaring till detta och är väldigt förvirrad. Finns det några bevis för hur länge en tidsperiod sträcker historien om filmen?

    
uppsättning natural 14.12.2016 00:06

1 svar

4

Det är ett andra världskrigsscenario för aktiv militärpersonal som utvecklas till hjärtat av Tyskland. Uppdrag efter uppdrag tilldelades utan att slösa mycket tid. Och vad som helst som de hade vilat dem, tog bad och åt.

In the movie Fury, there doesn't seem to be a point that the soldiers rest and sleep.

I öppningsplatsen när lag "Fury" anländer till basen som bara överlevande av sin platon, sågs många soldater mobilisera, hantera PoWs och vissa tar vila. Du kan också se ett skyltbord "Duschaggregat".

I en annan scen när Collier möter Captain Wagoner där hans enhet väntar på att mobiliseras. Det är ganska mycket viloläge för soldater då.

När Collier lyckas ta upp staden kan vi se soldater som har fritid tid.

Ur Elisons synvinkel

När det gäller filmen ser vi att Elison ansluter sig och förmodligen inom 1-2 dagar besättningen av Fury dödas i strid. Jag säger det här eftersom det inte går mycket tid mellan hans anslutning, att lära sig den bittra sanningens krig (brutala död), bli kär och bli "Machine". Eftersom han inte visas är åldras eller tillbringade för mycket tid med besättningen.

I samtal med Captain Wagoner

Under 01: 13: 50-01: 13: 55

Wardaddy: What am I walking into?

Waggoner: A recon plane spotted a troop concentration moving west, here. (pointing towards map)

Tidigare när Fury och andra lag gick på väg med Wagoner såg vi 4 rekonstruktioner som flyger precis förbi dem. Så min gissning är att de gav intel nästa dag om att närma sig tyska regementet.

    
svaret ges 14.12.2016 07:36