Inresa Mexiko och återresa till USA med besökarvisum

0

Vissa av våra vänner från Ryssland kommer att besöka oss i USA på en besökarvisum. Vi ville gå med dem till Cancun, Mexiko. Kommer de att ha problem med att komma in i Mexiko eller återvända till USA?

    
uppsättning AnaK 16.05.2017 04:26

1 svar

1

Mexiko Inresa: Mexiko tillåter tillträde till alla oväntade amerikanska visumhållare för företag eller nöje.

Om de presenterar sig före CBP för återtagande inom viseringsgiltighetstiden bör de tillåtas tillbaka med hjälp av sina oväntade viseringar.

Om deras visum upphör antingen för varaktighet eller antal poster medan de är i Mexiko, skulle jag föreslå att du får mexikanska e-visum (förutsatt att de är ryska medborgare). Vid återinträde, inom I-94-giltighetsperioden (sannolikt samma som tillåtet tills på en frimärke) då bör de återges under Automatisk återbetalning av visum om deras besök är begränsat till 30 dagar, och de besöker inte något annat land däremellan.

Jag föreslår att jag har en elektronisk I-94-utskrift, liksom ett bevis på att de ska lämna USA snart (t ex pågående biljett). Om deras visum upphör medan de befinner sig i Mexiko, kan det hända att vissa övertygar flygbolagets företrädare för att du ska komma ombord på planen, så kom tidigt, ha CBP automatisk Visa-återbetalningsutskrift på dig och be om engelsktalande handledare vid eventuella problem.

    
svaret ges 16.05.2017 04:52