adding en skyddskena till ett platt tak [stängd]

0

Så jag har ett platt tak som är på en viss tid en fin sol veranda av vad som nu är ett kontor. När vi köpte huset i sommar hade vi dörren till den ersatt och i arbetet på mitt kontor kan jag inte hjälpa men tror att jag hellre skulle arbeta ute när jag kan. Jag antar att jag är nyfiken på hur man ska gå om att lägga till ett räcke på själva taket. Huset är tegelsten och jag kunde fästa konsoler på andra sidan av takrännorna och det skulle fungera men det kommer att se konstigt. Jag är inte säker på om jag skulle kunna lägga räcken direkt på taket men om jag skulle kunna . Vet någon hur det här vanligtvis görs?

** EDIT det är ett konkret platt tak

    
uppsättning Zissouu 01.11.2017 16:05

2 svar

1
Fästen kan bultas genom de flesta takmaterial och in i betongen så länge de är ordentligt förseglade och faktiskt om betongen är en lämplig tjocklek för att hålla sådana bultar. Många rostfria kolonn och glas / tråd / etc. kombinationer är kommersiellt tillgängliga.

Men tänk på att räcken måste vara avtagbar om takmaterialet behöver bytas ut i framtiden och att borrning i betong kan vara probelematiskt om du träffar stålförstärkande stänger eller nät.

    
svaret ges 01.11.2017 22:24
1

Jag skulle ringa några fäktning företag och få dem att ge förslag och priser för en typ av räcke eller fäktning du gillar. De som har varit verksamma under en lång tid har nog sett och installerat någonting du kan tänka dig.

    
svaret ges 01.11.2017 18:14