Är det möjligt att återskapa en yttre dörr från Andersen med Kwikset SmartKey?

0

Jag vill använda Kevo-låset på min ytterdörr och ha mina bakdörrar har samma fysiska nyckel (även om de helt klart inte har elektronisk nyckelring).

För att göra detta måste jag byta cylindern på min Andersen-dörr med något som är kompatibelt med Kwikset SmartKey - antingen en SmartKey-cylinder om möjligt, för "högre" säkerhet eller en vanlig Kwikset-cylinder som SmartKey låser kan lära.

Jag kan inte hitta någon information om vilka kärnor, etc, är kompatibla med Andersens dörrar eller var du ska källa dem.

    
uppsättning David Pfeffer 08.01.2014 02:28

1 svar

0

För att svara på frågan: Det är nästan säkert möjligt att få en ersättningscylinder till din Andersen-dörr, som accepterar Kwikset-tangentbordet, och har den knapptryckta för att acceptera samma nyckel som du nu använder på ytterdörren ... eller Återställ ytterdörren för att svara på nyckeln den nya cylindern skickar med. Min stormdörr använder en Euro-stilcylinder, vilket är ovanligt i USA, men en bra låssmed borde kunna hantera denna begäran.

Som andra har sagt, skulle jag ersätta SmartKey-cylindern medan du är på den. De var en bra idé, men de har verkligen visat sig vara mindre säkra än jag är bekväm med. En ersättningscylinder ska vara billigt, och omnycklar den inte till så mycket kostnad.

    
svaret ges 29.05.2014 01:43