How gjorde de Hitler försvinner i "Ditt jobb i Tyskland"?

5

I "Ditt jobb i Tyskland", vid ungefär 1:22 , Hitler, som stod bakom en podium ett tal, bleknar i svarthet, men podiet själv förblir.

IMDB-krediter Adolf Hitler som sig , som om det skulle vara korrekt, skulle utesluta filmering med en skådespelare och sedan filma utan skådespelaren och blekna från den ena till den andra.

Eftersom det gjordes på 1945 , hur uppnådde de detta?

Filmen har en del andra fading ut av objekt omedelbart efter det, men ingen av dem verkar lika svåra att uppnå när Hitler försvinna.

    
uppsättning Andrew Grimm 05.09.2014 13:03

1 svar

5

Ingen av dessa effekter var bortom förmågan hos 1945 filmskapande. Idag kallar vi det photoshop eller CGI, då kallades det airbrushing eller retouchering. Bytet av uppsättningen skulle ha varit för uppenbart, men de kunde ha skrivit ut den relevanta ramen, tagit bort Adolf, fotograferade den och gjort en standardvisa från den ena till den andra. Koncentrationslägret ett par scener senare skulle ha tagit ett tag men konstnären skulle ha sagt "inget problem". Det hela är mycket enklare i svartvitt.

Det var inte nytt år 1945 - Stalin förändrade historia så här före kriget. Sök efter Nikolai Yezhov - skott 1940, borttagen från officiella foton strax efteråt, eventuellt en av inspirationerna för Orwells 1984.

    
svaret ges 05.09.2014 14:54