How ska jag laga skridsko vingar

5

Jag var i fiskavsnittet på den lokala stormarknaden i morse. Det var en hög med fisk som såg väldigt gott ut. Så jag frågade ledsagaren vad det var. Han sa till mig att det är skatevingar. Har aldrig haft det innan jag bad honom om en bit. Det var verkligen billigt. Billigare även än kummel. När jag frågade honom varför han sa det är att folk inte vet hur man lagar mat så tycker de inte om det, så det säljer inte bra.

Första gången jag lagar den här fisken, vill jag verkligen inte röra den. Vad är det bästa sättet att laga det?

    
uppsättning RichieACC 07.08.2010 16:21

7 svar

2

skridskor fördelar från mycket, mycket snabb matlagning och kanske en mycket lätt bröd - endast mjöl eller majsmjöl, inte brödsmulor. klassiska ackompanjemang är citron, brunt smör och kapers.

bortom det skulle jag google för recept. Delia Smith hade en särskilt underbar i sin Summer Collection-bok, släppt i slutet av 80-talet.

    
svaret ges 07.08.2010 17:59
2

Jag lagar skate wings på Barbie så ingen fisk luktar i huset. Ta en vinge, gnid lite olja, smör eller margarin över varje sida, linda i silverfolie tätning väl. Placera över en måttlig värme och koka i fem minuter och vänd sedan om i ytterligare fem minuter. Försiktighet måste vidtas för att hålla alla sömmar stängd och fisken kommer att ånga i alla dess saft. Ta bort och sätt på en tallrik som håller kvar folien, öppna och kontrollera att tjockänden är kokad. Jag gillar att lägga till en droppe färsk peppar och äta med en varm brödrulle och smör från Barbie också.

    
svaret ges 22.06.2014 15:34
1

Jag täcker bara med mjöl; För mindre kolhydrater kan du använda helmjöl.

Förbered det, värm din panna till medelstora, använd ca en kvart tum extra jungfruolja för att belägga pannan. Denna fisk lagar mat snabbt; ca två minuter per sida så håll ett öga på det! När det är klart, dränera på en pappershandduk för att suga upp överskott av olja. Om du gillar kammusslor, liknar det kammusslor och är mycket öm och fläckig; prova det och du kommer att vara ansluten!

    
svaret ges 12.04.2012 02:09
1

Tja det klassiska preparatet är att steka dem i smör i 2-3 minuter på vardera sidan och rör om några kaprar genom det nu bruna smöret och häll över fisken. Ett annat sätt är att pocha det försiktigt i en rätters bullion i ca 8-10 minuter och gör den bruna smörsåsen separat.

    
svaret ges 12.05.2012 09:50
0

Jag hittade en bra resurs över på Beyond Salmon
länk
Här är en sammanfattning av huvudpunkterna:

 • skate visar sig bäst med brosket fortfarande fäst och bindväv borttagen
 • laga mat med direkt värme i en stekpanna
 • laga två gånger så länge per sida som du skulle ha en annan fisk av liknande tjocklek
 •     
  svaret ges 29.01.2011 04:50
  0

  De är också mycket läckra när grillas på grillen.

      
  svaret ges 12.05.2012 19:36
  0

  Det gör inte - upprepa: gör inte - laga mat snabbt. Det tar ungefär dubbelt så länge som en finfisk i samma storlek. Anledningen till detta är att det faktiskt är en stråle.

  Mjölkbad, sedan mudda genom mjöl (några matskedar kommer att göra), steka på medium värme eller över i 3 eller 4 minuter, flip och sätt i 350 ° F ugn för ytterligare 5 eller tills köttflakorna i benen och kanterna är skarpa.
  Eller om du är en professionell, pochera, men även de bästa kockarna kan ha problem med att pochera detta utan erfarenhet.

  Den goda nyheten: det är förlåtande när panfryst

      
  svaret ges 24.02.2015 17:21