Skorpion-fiskarna älskar höga och låga nivåer

Skorpionen och Fiskarna är passionerade vattentecken, så det är inte konstigt att de sveps i varandras armar. Kraften i deras känslor skapar en mycket romantisk union. Låt oss nu titta på hur strömmen kan inspireras, eller bli en miasma av stagnation.

highs

Båda är mycket känsliga för omgivning och människor. Detta är tröstande, eftersom var och en tar upp det och kan navigera den nyansvärlden tillsammans. De kan dela med sig av vad de känner för en situation och kommer att förstå om humöret plötsligt förändras. De kan "känna" varandra och trösta sig i att ha den intimiteten.

Både Skorpionen och Fiskarna är superpsykiska. De kan avsluta varandras meningar. Båda behöver tid ensam och kommer att respektera det. Fysisk intimitet är mycket sensuell och passionerad. Det är ett drömmande band, med hängivenhet.

Fiskarna tenderar att vara mer "andliga" i sin syn och kan hjälpa Skorpionen som har förlorat sin tro. Skorpionen tenderar att fastna i förbittringar, hat, ilska, svartsjuka. Det är där Fiskarna kan hjälpa genom att uppmuntra förlåtelse. Ibland kan Fiskarna erbjuda en "många livstids" syn på vad som händer och hjälpa Skorpionen att se sig själva som att lära karmiska lektioner.

Skorpionen kan visa Fiskarna hur man har starka känslomässiga gränser och självkontroll. Skorpionen är mer självsäker och kan motivera Fiskarna att ta risker. Skorpionen hjälper fiskarna att sluta vara rädda för livet och simma bort från nödvändiga konflikter.

De drömmande Fiskarna kan hitta grunden i Skorpionens verkliga världsattityd. Ibland är det nonsens, Scorpio hjälper fiskarna att räkna ut vad deras verkliga gåvor och resurser är. Fiskarna kan kämpa med drog- och alkoholproblem. De djupa läkaregenskaperna hos Skorpionen hjälper Fiskarna att ta sig ihop och hitta sin personliga kraft.

Fler toppar: mysigt hemliv; delad önskan om ett starkt emotionellt band; sammanslagning i sexakten; själsligt djup; livlig fantasi.

lows

Fiskarna kan ha tunn hud, och det gör dem utsatta för Scorpios giftiga gift. Ett smidigt Fisk i händerna på en kontrollfreak Skorpionen är dömd. Frågan handlar om personlig vilja, som kan vara en svag punkt för Fiskarna och en stark punkt för Skorpionen. Om det handlar mycket om kan detta vara en rollspel som mästare och tjänare, eller missbrukare och offer. Men ibland är det roller vi måste agera, förstå oss själva och göra andra val. Skorpionens natur är ofta extrem, och detta kan leda intryckbara fiskar till mörka platser.

Om Fiskarna är djupt beroende, öppnar det dem för att dräneras av en emotionell vampyr Skorpion. Om Fiskarna inte är engagerade i sitt eget liv, kan de ge upp till en ohälsosam allians som lämnar dem självlösa. Fiskarna går vilse i Skorpionens långa skugga. Om båda parter är villiga att gå igenom mörkret tillsammans kan något av dessa problem med mörka förhållanden lösas.

Andra lägen: känslomässig stagnation passivt aggressivt beteende svek.