Can undead från Animate Dead får bättre redskap?

5

I Pathfinder kan Can Animated Dead (Skelett i detta fall) vara utrustad med olika vapen och rustning?

Detta inkluderar un-equipping och sedan utrusta bättre redskap.

    
uppsättning Jarryd 16.10.2017 02:28

1 svar

6

Vanligtvis är den animerade döden skapad av animera död stavning (vanligtvis skelett och zombies ) kommer att ha på sig vilken rustning deras regulator beställer dem att göra, bära vilka sköldar de beställs av sina kontroller att bära och hantera vilka vapen de är beställt av deras registeransvarig att driva. Om du bara beställer dem tillåter inte varelserna skicklighet med det rustning, skölden, eller de vapen, men sådana varelser kan redan ha sådana kunskaper.

Till exempel, den typiska typiska skelettet eller zombie har inga pansaregenskaper eller sköldkunnigheter, så det kommer att leda till att någon rustning och sköldens kombinerade rustningskontroll straffas, till exempel , attackrullar och initiativkontroller (som är fingerfärdighetskontroll) förutom pansarkontrollen påföljd skicklighetskontroller.

Det typiska skelettet eller zombie behåller vapnet färdigheter som det hade i livet, så det brukar vanligtvis kräva att nekromancern letar efter en krigare-typ skelett att gräva upp benen av Sir Deadalot, en fighter, och animera dem istället för att gräva upp och animera benen av trollkarlen Archmage Hessodead.

Specifika varelser som skapas genom att använda stavningen animera död måste granskas individuellt för att se om deras statistikblock innehåller någon särskild rustning, sköld eller vapenkunnighet. Om ingen listas, följer den odöda de allmänna reglerna för typen undead

svaret ges 16.10.2017 09:23