How gör de en stor publik i en film?

23

Vi brukar se en stor publik i en film:

 • I scener i krigsfilmer med en stor folkmassa, där du får en arméstyrka med kostymer
 • I musikaliska show som sätts i en film, spel som fotboll, cricket eller så, där de visar ett stort antal fans / deltagare i närvaro
 • Under scener där deltagare samlas för ett tal från någon ledare
 • Processfråga:

  Hur samlar de så stor folkmassa? som någon myndighet som ger enorma folkmassor? Hur gör folkmassan med animeringstekniker nu-dagar?

  Kostnadsfråga

  Hur mycket betalar de i allmänhet till enskilda för att vara en del av publiken (specificera några länder exempel)?

      
  uppsättning Somnath Muluk 06.02.2013 07:48

  5 svar

  28

  Det kan göras på olika sätt: -

 • Olika skott av små grupper - Ibland använder låga budgetfilmer samma personer i olika skott och kombinerar dem för att skapa en stor publikscen.

 • I utvecklingsländer som Indien är det inte svårt att få en folkmassa. Det är möjligt att få en stor mängd människor till billigt pris såsom 100 R / dag. Så varför oroa dig, du har råd så mycket som möjligt. I filmen Ingen dödade Jessica , uppnås ljusstrålmarkeringsplatsen med samma metod.

 • Användning av färgglada lågintensitetsljus kan du göra för att visas mindre personer i stor folkmassa genom att använda färgstarkt ljus för att distrahera publiken. Detta är mycket användbart i diskotek / klubbscener.

 • ALLMÄNT SKYDD - Ibland används besättningsmedlemmar också för att fylla behovet av folkmassan för låga budgetfilmer / -program.

 • Ibland används även rekvisita mellan folkmassan så att den blir stor.

 • Kopiera klistra in - I filmer som bosatt ondskan är det inte enkelt och till och med kostsamt att göra sminken av alla zombier i en folkmassa. I en intervju berättade de att de gjorde hundratals zombier med smink och kopierade och klistrade på sina bilder så att de verkade som tusentals. Ett exempel på kopieringsteknik är - Den misslyckade publikscenen för öppningen av MasterChef (källa) .

 • Falskpublik-iblandanvänderfilmendenfalskaplastmängdeniavståndsskott,klickapå här för detaljer.

 • Självfrivilliga - dess exceptionella men ibland människor volontärer sig själv utan att ta pengar. Som exempel på Gandhi (1982) var omkring 200 000 volontärer och 94 560 betalade en liten avgift (under kontrakt). (referensstammar)

 • Och i slutet används CGI också för kravet på stor folkmassa.

 • svaret ges 06.02.2013 16:37
  7

  Stor fråga! Det beror på budgeten och / eller direktören.

  Många filmer använder idag specialeffekter för att duplicera ett ganska litet antal människor till en stor publik. Till exempel, Star Wars: Episode III, på djungeln ön Kashyyk, följer ett krig av magnanimous proportion. Brainiacs i LIM uppnådde detta genom att skjuta en grupp på cirka fem wookie-artister som flailing armar och ropade krigskrig. Därefter krypnade de utövande, fick dem byta vapen och upprepade processen. Sedan upprepade de processen igen, och igen, och om och om igen. De klistrade sedan digitalt på olika djup, nyanser och hastigheter. Detta gav en illusion av en miljon-wookie-attackstyrka.

  Filmskapare har använt denna effekt även långt före den digitala bildålders åldern. De skulle använda samma skjutmetod, men också fysiskt flytta de utövande runt en stor uppsättning kanten innan de lägger upp film på film.

  Nedre budgetfilmer kommer också att använda tekniken för fåmängder, men i stället för att kopiera och klistra digitalt, skjuter de publiken i täta ramar med dummy-torsos ovanför och ut ur ramen. Detta ger en illusion av ett skott som visar bara en liten del av en större grupp.

  Vissa styrelseledamöter har budgeten, resurser och tid för att skapa digitala folkmassor, men som realister väljer man att hyra en stampede av levande extramaterial i en massiv direktorienterad prestation. Christopher Nolan är en av dessa realister. Under striden på Wall Street scenen i Dark Knight stiger, sköt Nolan ett angrepp på över 1000 artister bashing och brawling ner den snöiga flaskhalsen. (Se vidare hur de spelade upp Rises huvudtema chant!)

  Ett annat exempel på skärmbilden Real Crowd är paradeplatsen på Farris Bueler's Day Off. John Houghes och besättning berättar om att skicka ut en massinbjudan för att vara en del av en storfilm (imponerande före Internet-sändning) och vid sidan av en riktig parad, det trivsamt överraskande uppslaget sköt perfekt för den här ikoniska scenen.

  I Selena, publiken under Houston Astrodome-konserten, var de understa raderna riktiga människor och de översta raderna var kartongutskärningar förklädda av blinkande kameror i de övre raderna.

  Vissa folkmassor skottas också från riktiga konserter eller evenemang, och filmstjärnorna skärs och klistras in på scenen, vilket är vanligt inom musikalisk biopics. Andra är helt digitala.

  Det finns många fler tekniker och ganska kreativa kombinationer av ovanstående och jag är mer än säker på att andra kommer att utvecklas!

      
  svaret ges 06.02.2013 22:36
  6

  Moderna filmer använder CGI-tekniker för att skapa digitala folkmassor, men för äldre filmer som den som visas i bildfilmakarna använder man antingen en naturligt förekommande publik, eventuellt från stock footage eller helt enkelt genom att hyra en parti av extra genom de vanliga kanalerna.

  För att svara på alla dina dotterfrågor, börja här .

      
  svaret ges 06.02.2013 09:32
  5

  Jag har arbetat som extra för en Nike-annons, och en av scenerna involverade många människor runt. De hade oss att springa härifrån och sedan, från någon annanstans till där osv. Och de använde redigeringar för att få det att se ut som en stor folkmassa av oss var där.

  Andra tekniker sträcker sig från att hyra massor av extrafunktioner (jag tror att Ringenes herr gjorde det för några av sina stridsscener) och nu använder du bara CGI och antingen dator som genererar bilderna eller använder en kopia av massorna med en liten beröring här och där.

      
  svaret ges 06.02.2013 13:38
  2

  Det är nu mer ekonomiskt att använda publikmjukvara för att fylla i stora folkmassor. Styrelseledamöter är ibland tveksamma att lita på denna process, men det ger i allmänhet en effektivare komposit i slutet. Skyttegrupper och flytta runt kan fungera, men är tidskrävande, väder och ljus kan förändras, och kamerans rörelse är begränsad. Alla dessa faktorer leder till mycket mer fixering i posten för att lappa ihop olika skott, matcha ljus, roto kanter, etc. Använd dina extras judiciously, som förgrundselement och fyll i resten med Massive. Du kommer bli lyckligare. Jag har specialiserat mig på dessa tekniker i ungefär ett decennium och de tillåter flexibilitet, flera tar och iterativ förfining av bilder.

      
  svaret ges 20.09.2016 22:33