Är det OK att installera en TV-montering när den inte kan fästas på en stud på alla monteringspunkter?

4

Jag har en tv-väggpanel som bara kan nå två dubbar. Jag undrade om det är bra att skruva på vänster sida och mitten på studs och ha den högra sidan förankrad i gipset.

Min TV är 30lbs med mounten.

TV: n skulle också monteras lite till höger om TV-montern. Det spelar ingen roll om vikten inte är 100% centrerad?

    
uppsättning user1692517 04.05.2013 09:41

3 svar

3

Om du är bekymrad över vikten är en enkel lösning att sätta ett lakanplåt (eller snyggare trä, om det fortfarande kommer att synas när TV: n är på plats) över 3 dubbar. Säkra den med 2 skruvar i varje stift. Skruva sedan in väggfästet i träet.

Att göra det här sättet kommer definitivt att stödja vikten på vilken TV du kanske försöker montera. Och låter dig montera TV: n precis där du vill ha det utan att oroa dig för var tapparna är.

Du kan måla över träet för att blanda det med väggen, men i de flesta fall hamnar det snyggt av TV: n i alla fall.

    
svaret ges 16.04.2014 23:23
0

Det är så bra att ankar som det. Jag kommer att säga att du kommer att vilja se till att vänster och centrum inte är alltför tightrade. När du fäster något på knölar vs. ankare / gips är det mycket lätt att stryka studsidan. Detta kommer att göra den övergripande panelen så småningom slut på höger sida. Jag tvivlar på att din TV skulle falla i den här situationen eftersom det bara är 30 kg men det kan bli wobbly.

    
svaret ges 04.05.2013 20:25
0

Så länge du använder lagringsbultar för att fästa fästet på väggen kommer det att bli bra.

Jag har en massiv 130 lb. plasma och ett 65 lb. svängarmfäste och jag hade en liknande situation. Använd bara så många hål som finns på tapparna med hjälp av lagsbultar och du är bra. Förborra dina laghål eller dela 2x4 i väggen och det kommer inte att hålla.

    
svaret ges 04.05.2013 13:54