Vilket språk talar Meta-Crisis Doctor?

4

Vilket språk talar Meta-Crisis Doctor i parallelluniverset, med tanke på att han inte har Tardis runt honom? Hur lärde han sig engelska?

    
uppsättning Niii 24.10.2016 11:51

2 svar

7

Doktorn talar engelska.

Han har spenderat mer än tillräckligt med tid i Storbritannien utan en TARDIS att han måste vara flytande på engelska. Det är inte förvånande verkligen: han är en 1000-årig Time Lord som tillbringar en hel del tid på jorden och i Storbritannien och en hel del kompetens och awesomeness bygger inte bara på snygg teknik, som en universell översättare utan också på egen hand.

Se även bitmaskens utmärkta svar på Hör doktorn alla talar i Gallifreyan?

Plus, Meta-Crisis Doctor är halv-Donna.

Meta Crisis Doctor, skapad tillsammans med Doctor-Donna från en enda metakris händelse, är delmänniska, precis som Donna blir deltidslord. Donna vinner tidens kunskap från honom, så det är anledningen till att han borde få mänsklig kunskap från henne. Även om vi antar att doktorn inte var flytande engelska (eller kanske hans engelska hade blivit rostig efter så länge förlita sig på TARDIS och dess översättare), var Meta-Crisis Doctor nästan säkert, helt enkelt från att vara halv-Donna . Vi ser även honom tala på ett mer Donna-ish sätt än den vanliga Tenth Doctor:

DONNA: Oi, watch it, spaceman.
NEW DOCTOR: Oi, watch it, Earth girl. Ooo. I sound like you. I sound all, all sort of rough.
DONNA: Oi!
NEW DOCTOR: Oi!
DONNA: Oi!
NEW DOCTOR: Spanners. Shush. I must have picked up a bit of your voice, that's all. Is it? Did I? No. Oh, you are kidding me. No way. One heart. I've only got one heart. This body has got only one heart.
DONNA: What, like you're human?
NEW DOCTOR: Oh, that's disgusting.
DONNA: Oi!
NEW DOCTOR: Oi!

-- Series 4 Episode 13, Journey's End

    
svaret ges 24.10.2016 12:35
5

Även om du antar att doktorn inte kunde tala engelska utan Tardis redan är metakrisen del mänsklig . Om doktorn Donna fick tillräckligt med sitt intellekt och kunskap för att besegra Daleks, står det för att han kunde absorbera tillräckligt med henne för att lära sig sitt språk. Han adopterar några av Donnas maningar.

    
svaret ges 24.10.2016 12:23