What är namnet på denna typ av ankarbult med ett "ben"?

0

Jag försöker lista ut vad detta kallas. Detta användes i en basketbåge för att ansluta en bit kvadratisk bar till en platt metallram. Bulten gick genom metallramen och sedan in i ett hål i metallfältet. När du spänner fast, som du förväntar dig, fästs det snyggt fast ramen till torget.

Det är frustrerande eftersom jag inte är säker på vad jag ska kalla den här saken. Det har ett "ben" som är lite annorlunda än J-bultar eller 90-graders förankringsbultar som jag sett har annonserat.

Några idéer om vad jag borde hänvisa till det som? Också är det här en "standard" bult eller är det något konstigt enstaka sak som ingen annan använder?

    
uppsättning Andrew Flanagan 09.04.2015 11:08

2 svar

2

Det här är en specialbult som är tillverkad av min tillverkare av basketbågen. Jag misstänker att du frågar för att du behöver en ny. Jag tvivlar på om du kommer att kunna hitta en, men du borde kunna klara av något mycket liknande som kommer att göra samma funktion. Få en vanlig bult, bricka och mutter, med rätt diameter och längd. En andra bricka kan vara tillräckligt bra för att smörja i torget till ramen. Om inte, ta en liten tallrik och borra ett hål i det för bulten. Plattan kommer att tjäna samma syfte som "benet" på den befintliga bulten.

    
svaret ges 29.04.2015 07:34
1

Enligt en tillverkare ( constructiontool.com ) är de < starka> Höger vinklade ankarbultar . Jag håller med @ Larry, att de var specialbeställda.

This is a steel bolt, with 1/4-20 threads on one end and a bent shaft on the other.
Anchor Bolt, 1/4-20, 1.875" long, steel: (andymark.com)

Används för att undvika bultning för estetik eller för var det är otillgängligt. Den avbildade skulle behöva några brickor så att du inte går ur tråden.

Jag skulle bara använda en längre bult: borra ett hål på motsatta sidan av röret och bult det.

    
svaret ges 29.04.2015 09:09