Varför valdes 3-7 spelare som siffror för AL juridisk spel?

6

Varför gav Wizards endast 3 till 7 spelare för sina juridiska gränser och varför kan vi inte som DM: er vara flexibla?

Jag vet att det finns giltiga skäl, till exempel att förhindra fusk att få mer DM-belöningar, eller att fördriva för mycket på DM: erna, och tiden gick förlorad under gameplayen.

Som jag har upplevt kan de flesta problem med alltför många spelare övervinnas med ansträngning och lite hjälp från dina spelare om de verkligen spelar spelet och vill att saker ska gå bra på sin personliga tid.

Under ett AL-spel drabbades mitt bord av tystnaden från organiseraren och jag förlorade några bra människor från att inte kunna svara på den här frågan korrekt.

    
uppsättning The duster 27.05.2017 13:16

1 svar

18

D & D och Adventurers League är gjorda för att spelas med 5 spelare, det är det ideala numret som Wizards of the Coast rekommenderar i alla D & D-äventyrarnas ligaupplevelser. Att spela med för många fler (eller mindre) spelare än det rekommenderade numret kan leda till minskad kul för spelarna och DM: erna. Här är några exempel:

1) För många spelare leder till att varje spelare har mindre tid i rampljuset. Tänk dig ett 2-timmars äventyr med 9 andra spelare plus DM, varje spelare talar i genomsnitt bara 12 minuter på 2 timmar och det räknas inte att DM pratar mer än en viss spelare, vilket de förmodligen gör.

2) Kampen börjar ta lite längre tid, eftersom det är mer spelartecken att du behöver justera combatsna genom att lägga till XP, så att fler monster ger mer DM-överhuvud för att hantera striden. Varje runda tar nu längre tid och vissa beslut tar längre tid.

3) Att ha fler spelare betyder att folk kommer att vilja bli hörda och beslut i spelet kommer att ta mer tid, och tar längre tid.

4) Många AL-spel spelas i butiker eller konventioner med strikta tidsluckor. 7 spelare var tröskeln som valdes för att fortfarande kunna köra spelet under den angivna tidsperioden. Även 7 trycker på den för de flesta tabeller.

Kanske som DM kan du hantera alla dessa saker, men det resulterar i slutändan på en suboptimal upplevelse och det är inte något D & D-eventyrförbundet vill marknadsföra, särskilt om det finns nya spelare.

Att berätta någon som inte har något rum är svårt, men när jag gör det gör jag det för min egen sanitet och njutningen av de andra spelarna vid bordet.

Källa: Jag är samhällsansvarig för D & D-äventyrsleden, Robert Adducci

    
svaret ges 30.05.2017 19:33