Making mellanlandning men bagage till sista destinationen

8

Jag skulle vilja gå till Entebbe flygplats men sluta säga 2 veckor i Logos. Kommer mitt bagage att flyga till mitt slutdestination?

    
uppsättning mark 09.01.2017 10:06

2 svar

17

Du skulle vanligtvis behöva ange flygbolaget och andra detaljer (enkelbiljett vs flera bokningar osv. ....), men i det här fallet är det ganska osannolikt att ett stort flygbolag kommer att hålla ditt bagage för dig i två veckor i den här situationen. Flygbolag finns inte i lagringsbranschen.

Ditt bagage kommer att flyga till din mellanlandning, där du måste hävda det. Du kan sedan ta med dig eller ordna någon att lagra den (det kan vara tillgängligt på flygplatsen, är "Logos" verkligen "Lagos?") Tills du checkar in det för din nästa flygning.

    
svaret ges 09.01.2017 10:14
5

Jag har gjort vad OP försöker göra, även om jag övergick Kuala Lumpur och min mellanlandning var bara 29 timmar, frågade jag också incheckningspersonalen att kontrollera min väska till min slutdestination. Jag antar att mitt bagage bara satt runt bagagehanteringsområdet tills anslutningsflygningen var klar.

Jag har också haft ett tillfälle när jag stannade i Los Angeles i 6 dagar men vid det tillfälle var jag tvungen att hämta bagaget och använda en lagringstjänst som annonseras på flygplatsen.

Jag antar att det beror på land och flygbolag i fråga. Det bästa sättet är att fråga flygbolaget, förmodligen den mest kunniga personen som frågar skulle vara incheckningspersonalen eller bagagehanteraren i ditt flygbolag. Om inte fråga dem om det finns en bra lagringsservice nära flygplatsen.

    
svaret ges 09.01.2017 15:10