Does en kub med kraftens knapp 4 effekt skydda dem inuti det från stavar som gjutits inuti den?

4

En dator aktiverade en force force , tryck på knappen 4 så att "Spell-effekter inte kan passera genom barriären." Då kommer en fiendens arkad in i kub -effekten och försöker kasta förbanning på datorn.

Vad händer? Misslyckas stavningen? Är datorn påverkad normalt? Något annat?

    
uppsättning True 22.02.2018 14:26

1 svar

3

Cube of Force (alternativ 4) stoppar inte Banishment.


utdrag av kub av styrka

Each face has a different effect....a barrier of Invisible force springs into existence, forming a cube 15 feet on a side. The barrier is centered on you, moves with you, and lasts for 1 minute....
face - charges
4 — 4 — Spell effects can 't pass through the barrier.


Ingenting i objektets beskrivning innebär att stava inte kan kastas från kuben (jämfört med AntiMagic Field ). Förbud skickar inte ut en effekt, så det finns ingen anledning att de två ska interagera.

Arkmagi skulle gå in och kasta Förbud. I väntan på en misslyckad räddning skulle den spelare som initierade Force of Cube blinka av existens tillsammans med deras kub effekt. Sedan 1 minut senare skulle de återkomma, utan kubbarna, eftersom mer än 1 minut har gått sedan kuben av Force blev aktiverad.

PS - Även om detta inte gäller för exakt interaktion, är jag inte säker på om du kan teleportera från kubens insida till utsidan eller vice versa (tänk Dimension Dörr). Min lust är att säga att du kan, eftersom du kringgår barriären. Mycket som om det var en fysisk vägg. Trollkarlar kan inte gå igenom väggar, men de kan teleportera till andra sidan.

    
svaret ges 22.02.2018 15:41