Vad är Dinobots? (När det gäller arter)

4

Den här frågan handlar om G1 canon.

Transformatorerna heter "Cybertronians", och de måste alla ha skapats av Quintessons, Primus eller Unicron. Cybertronians kan göra Cybertronians; Megatron sa att Decepticons byggde Constructicons, och det avslöjs de gjorde det på Cybertron i ett senare avsnitt. De är på alla sätt liknar andra Cybertronians, förutom att vara det första Combiner-laget.

Dinobotsna är olika. Först byggdes de av Wheeljack (inte Shockwave) på jorden, så de kunde kallas "Earthlings". Och, som det ses i " Dinobots fördröjning ", kunde de fungera utan Cybertonium till skillnad från de andra Cybertroniansna, vilket innebär att de är helt annorlunda kemiska.

Så kan de kallas Cybertronians vad gäller arter, eller skulle de kallas något annat vetenskapligt namn?

    
uppsättning Kings Adviser 18.03.2015 03:03

1 svar

4

De skulle fortfarande betraktas som Cybertronian trots att de byggdes på jorden. Tänk på att bygga en ny kropp och sedan ta den till liv, är det enda sättet som Transformers kan "reproducera".

En liknande analogi skulle vara om två jordländer kraschade på Mars, då tänkt och hade en bebis. Den där barnen, även om den föddes på Mars, skulle fortfarande betraktas som en "Earthling" av någon inhemsk martian. Och även om andra Earthlings skulle kunna betrakta barnet som "Martian", skulle resten av universum se det som bara en annan Earthling.

Det är viktigt att notera att G1-tecknet är unikt för att ha Dinobots skapade på jorden. Andra kontinuiteter har Dinobots från Cybertron själv.

    
svaret ges 18.03.2015 16:42