Bouncy Ball fast i toaletten

0

Så jag hade några av mina hustru vänner över och en av sina barn kastade en hoppkula ner i toaletten och spolade den, och jag vet inte vad jag ska göra, någonting kommer att hjälpa till här

    
uppsättning David Sanders 11.01.2017 03:25

1 svar

3

Gå och köp en ny vaxtätning (bra, lägg idealt undan, eftersom rörmokaren som anställts av ansvarig förälder kommer och sorterar ut det här, men jag antar att det ber om för mycket.)

Skruva ut allt vatten du kan, skruva loss och ta av toaletten. Anslut det öppna röret med något du inte glömmer att ta bort innan du byter toaletten - vanligtvis en trasa och en plastpåse, som innehåller avloppsgasen.

De flesta toalettutbud är tillräckligt restriktiva för att bollen förmodligen fastnar på toaletten, förutsatt att du menar storleken på bollen som inte skulle utgöra en kvävningsrisk för ett litet barn. En liten boll skulle strömma genom en toalett och resten av rörsystemet utan att orsaka problem tills det kom till avloppsreningsverket, i de flesta fall. Medan du kan försöka knyta den med en avloppsörn, är borttagning mer sannolikt med toaletten demonterad så att tyngdkraften inte fungerar mot dig och du kan arbeta från båda ändarna, och om någon anledning blev bollen ut (och sedan fast ), det kan vara lurar strax nedanför.

Eller om det är helt fast och du inte kan lösa det, köper du en ny toalett (... eller den ansvariga föräldern gör det ...)

    
svaret ges 11.01.2017 04:18