Var mannen i skogen en kannibal, en fälla, en hjälte eller bara självmord?

7

I filmen A Quiet Place finns en scen där:

The father and his son are walking back home from the creek/waterfall. They pass by an old house. Nearby is a half-eaten corpse lying in the middle of their path, and near the corpse is a grizzled old man. The father signals him to keep quiet, but instead he yells loudly and is promptly taken down by one of the creatures. The father and son hide and eventually escape.

Vad jag inte förstår är vem den gamla mannen skulle vara, och vad hans motiv / intentioner var. Något av följande verkar lika troligt:

 • Han är en kannibal och skadar också dödligt för att ha blivit uttagen som kannibal (och mördare).
 • Han försöker avsiktligt lura / fälla människor för att varelserna ska döda.
 • Han känner att han behöver offra sig så att de andra kan fly.
 • Han är helt enkelt klar med varelser, redo att ge upp sig och likgiltigt om han eller hon tar andra människor med sig.
 • Vilket är det? Eller var det något annat helt?

      
  uppsättning aroth 21.04.2018 04:42

  2 svar

  9

  Till min förståelse:

  • Den här gamla mannen är en av sina grannar; i början av filmen tänds fadern eld och som svar svarar några bränder också. Det är i princip en signal att säga: Jag är okej, hur mår du?
  • Den halva ätna liket är den här gammalmans hustru eller någon nära honom; Hon har nyligen attackerats och dödats av ett monster, när den gamla mannen upptäcker att han är bedövad.
  svaret ges 21.04.2018 06:29
  7

  Den gamla mannen är helt enkelt hälften av ett par som bor i skogen. I denna scen ser vi att hans fru har hörts och dödats av monster.

  Hans svar är att skrika högt och begå självmord av monster.

  Hans huvudsakliga betydelse i historien är att dra en tydlig kontrast till vad som händer senare när ett monster attackerar de två barnen, och fadern skriker högt för att uppmärksamma dem.

  På ytan gör fadern samma sak som den gamla mannen.

  Men i sammanhanget finns det en skillnad mellan natt och dag: Den gamle mannen ger sig förtvivlan och begår självmord, ger upp sitt liv för ingenting, medan barnens far ger upp sitt liv för att rädda sina barns liv.

      
  svaret ges 01.09.2018 14:17