Finns det högflödesgolvvärmeregistren tillgängliga?

4

Vädret har varit ganska varmt på senare tid så vi har kört våra A / C. Jag märkte att det inte verkade som att mycket luft kom ut ur registren, så jag kollade för att se till att bladen / louversna var helt öppna. När jag tog ut registret var det en stor skillnad mellan att ha registret i (och helt öppet) och borttaget. Det finns lätt 40% mer luftflöde när registret tas bort.

Vi har några registermallar som är lite bättre, men jag har inte kunnat hitta dem lokalt längre. Alla nya ser ut att använda den här plastlampan bakom den dekorativa plattan som ser ut som den blockerar 50% av luften, även när den är helt öppen.

Finns det högflödesregistreringar (4x10)?

    
uppsättning Paul Mrozowski 22.07.2012 22:33

2 svar

3

Det ser ut som om du kan köpa spjällkassar separat från galler. Ett exempel är här . Du kan också få ett galler och installera det utan en spjälllåda om du inte behöver fuktiga luftflöden från den tillförda ventilen.

Alternativt kan du bara klippa den metall / plast som blockerar leverera ditt befintliga register och kalla det en dag.

    
svaret ges 22.07.2012 23:20
4

Det finns olika säljare av louvered och golvluftar med icke-louvered . Dessa kan dock vara dyra.

Naturligtvis om du kommer att ersätta det befintliga skyddet ändå, kan du lika bra prova den andra affischens lösning att bara ta bort plasten från den som du redan har.

Du namngav din fråga "högt flöde"; ovanstående skulle jag överväga mer "normalt flöde". För personer som letar efter ökat luftflöde från en ventilator finns det även drivna ventilationsfläktar . Dessa är inte dekorativa och är dyrare.

För ett anpassat / fint uttag med högt flöde via fläktförstärkning, känner jag inte till några produkter på marknaden, men fansen är i huvudsak som datorfläktar du kan köpa för $ 5-10 plus en strömförsörjning och en luftflödesgivare / strömbrytare. Kunde göra ett bra DIY-projekt.

    
svaret ges 23.07.2012 18:59