Hur kan jag felsöka ett takfläktlampa problem?

3

Jag har ett problem med mitt takfläkt ljus; Ljuset är på, så slutligen börjar det med tiden blinka av och på, så småningom stängs av med tiden. Jag slår på ljuset och slår sedan på det igen, men inget ljus. Efter ett tag kan jag få ljuset på igen. Så småningom börjar det blinka igen och stänga av.

Medan den är ute testade jag fläkten, och den fungerar. Tycker jag att det här är en lös tråd i ljuskitet? Eller kanske vi behöver byta ljuskit helt och hållet?

    
uppsättning Brian Mains 22.12.2011 18:25

3 svar

2

Det kan vara ett av några få saker, som tappen i lampans uttag, eller där trådarna är nitar till uttaget, eller att fabrikskrymp / trådmuttrar inte har alla ledningar ordentligt fastsatta. Varje plats där det finns en trådanslutning kan påverka det.

DIY-boxshops bör ha ett skolhusljuspaket för under $ 10.00.

    
svaret ges 24.12.2011 03:28
0

Är det möjligt att det här är det samma problemet jag har med min Hunter fan lite. Watt-guvernören (för att hålla watten under 190 max) verkar ha misslyckats. Jag har försökt byta ut glödlamporna (både i storlek och cfl) men båda fortfarande "disco" blinkar när lampan slås på på strömbrytaren. Ingen fjärrkontroll. Internet sa till tråd runt Watt Governor genom att ansluta White to White och Black to Red.

Jag har neutral i (W), Live In (B), Light Out (R) och Common Out (W). Letar du efter lite mer detaljerad ledningsanvisningar. All webbplatsinformation säger att förbigå Watt Governor kommer att lösa mitt problem. Behöver bara lite hjälp om hur man gör det. Det finns en annan mindre låda med en röd och vit tråd. Jag vet inte vad det är. CBB61 300VAC 50 / 60hz. MAX TEMP +80 c22.2 nr. 190 E 163532 08

Det här problemet händer sedan regeringens regeringsregistrering 2008 för att få dessa stegdowns installerade på lite kit. Om din fan / lite är nyare satsar jag på att det här är ditt problem också.

* Obs! Ran över en länk till federalregistret. Reget är i 10 CFR Part 430, som är effektiv den 11 januari 2007. Det kräver att takfläktar som tillverkas efter den 1 januari 2007 är konstruerade så att de inte kan fungera över 190 watt. Det gäller alla tillverkare. Hur de uppnår gränsen är upp till dem.

Det är ett energibesparande steg, inte en säkerhet. Jag kan inte föreställa mig hur det var förnuftigt för någon, men det är ändå regeln.

    
svaret ges 31.12.2011 02:15
0

Jag passerade bara wattguvernören i mitt Hunter-fläktljus. Jag hade samma problem med flimrande ljus som gick fram till ljuset som kom i två sekunder och sedan gick ut. För att kringgå enheten, binda den vita ledningen från ljuset till buntet med vita ledningar med trådmuttern. Koppla den svarta ledningen till den svarta och vita ledningen från den fyrkantiga kontakten som mates med kontakten från fläkten. Jag tror att jag kommer att lägga in en bild på Facebook på Facebook.

    
svaret ges 30.06.2013 02:49