Vilka är de möjliga anledningarna till att jag inte får kall luft från mitt luftkonditioneringsapparat?

0

Min värmepump ute fungerar men mitt centrala luftkonditionering / värmeaggregat i garaget gör ett brusande ljud eller svagt ljud av vattenlöpning. Det kommer luft från ventilationskanalerna. Förra gången jag använde värmen, ungefär en månad sedan hände samma sak men när jag bytte till luftkonditionering den senaste månaden fungerade det förrän nu. Vilka är de möjliga problemen?

    
uppsättning Paul Dinwiddie 01.05.2014 17:59

3 svar

1

Om allt är bra med din externa enhet, skulle jag dubbelkontrollera din AC-spole i huvudenheten inomhus. Det kan frysas över och därmed inte kyla luften. Samma exakta sak hände oss ungefär 3 veckor sedan. Vi flyttade in i ett "nytt" hus (nytt för oss ändå, haha) och inte många saker togs hand om väl ... Enkelt sett kan en frysning som detta hända eftersom spolröret är igensatt med dammpartiklar och / eller slam. Det betyder att det inte finns någon plats för kondensatet att gå och leder till en frusen spole. Hoppas att den här erfarenheten kan hjälpa någon att undvika en stor underhållsräkning i framtiden! För att lösa problemet, använd en hårtork eller värmepistol för att smälta isen iväg. KONTAKTA INTE på isen eftersom spolarna är mycket känsliga och du kan enkelt punktera en.

    
svaret ges 28.07.2015 23:39
0

Det verkar som om du är låg på kylmedel eller om du har en felaktig kompressor. Det här är inte något du kan fixa själv. Ring för service.

    
svaret ges 02.05.2014 14:27
0

Det här kan vara en enkel lösning. Gå titta i din luftkonditionering, det kommer att finnas en kondensator som är cylindrisk formad. Om den är puffad eller förvrängd i form, måste den bytas ut. Du kan ersätta det själv. Mitt förslag är att först ta en bild av hur trådarna är anslutna och det är helt enkelt plug and play. Ta den gamla kondensatorn i försörjningshuset så att du får rätt ersättning.

    
svaret ges 03.05.2014 06:45