Varför var Louis Litt rikare än alla sina chefer, med tanke på hans lägre lön och desperation att bli senior partner?

2

I passar säsong 6 episod 1 hade Louis Litt sitt finaste ögonblick. Jessica, Harvey och Louis avslöjade deras nätvärde till varandra. Alla tyckte att Louis var den fattigaste. Jessica trodde även att Louis kommer att vara sårbar och kommer att få känna sig liten. När Louis avslöjade hans networth, alla av dem hoppade. Harvey frågade "Vem är du? Är du en kung?" Jessica reducerades till den punkt som hon var tvungen att försvara sig genom att svara på "Vi är inte exakt fattiga".

Alla vi önskar att vi skulle kunna göra det för våra chefer.

Varför var Louis så rik när hans lön under hela sin karriär var lägre än sina chefer? Varför så rik, men ändå så desperat att bli senior partner?

    
uppsättning curious 20.12.2017 08:29

1 svar

2

Varför var Louis så rik när hans lön under hela sin karriär var lägre än sina chefer?

Bra investeringar, stora besparingar och lågt underhåll.

Bra investeringar & Stora besparingar - att veta Louis, det måste vara det.

Lågt underhåll - För en är jag säker på att han inte spenderar på 1000 dollar hårklipp och oklanderliga kostymer som Harvey och behöver inte en designer garderob som Jessica.

Och ett annat faktum - som en partner måste du investera lite belopp i företagets medel (detta anges i säsong 1/2 kan inte återkalla under Hardman-problemet)

Varför så rik, men ändå så desperat att bli ledande partner?

Och pengar position & respekt och är helt olika saker att önska. Louis kan ha alla pengar i världen, men all den mannen som någonsin velat var att behandlas som likare sedan S1. Och att vara medlem i företaget och en senior partner är haskilda. Respekten som följer med positionen är vad han alltid ville ha och kände att han förtjänade.

Pengar kan inte lägga sitt namn på väggen med Pearson & Spectar.

    
svaret ges 20.12.2017 08:45