Visiting UK med familj för turism - Jag har redan Business Visitor Visa

2

Jag har blivit utfärdad en brittisk affärsvisumvisum tidigare och har varit i Storbritannien utan min familj en gång, efter det att jag ansökte igen för ett nytt visum och fick 6 månaders flerdatumsvisum, skulle jag resa till Storbritannien på 7 februari 2019 men på grund av kommande möten på mitt kontor kommer jag inte att kunna resa på nämnda datum.

Jag har min semester godkänd i en vecka i april, och den här gången kommer jag bara att resa turism och min fru och mina barn (3 år och 1,5 år) vill resa med mig för turism, eftersom min fru var ganska avundsjuk ser mina senaste besök pics: P

Jag har redan visum, så jag tror att min fru måste ansöka om visum tillsammans med barnen. Jag var bara nyfiken vad ska jag skriva i brevbrevet. Jag kommer att ordna hotellbokningar och resväg som inkluderar vad vi ska göra i Storbritannien i 7 dagar besök (platser vi kommer att besöka).

Behöver jag skriva separata omslag till min childern, eftersom jag tror att jag måste skicka in sina ansökningar separat, och vilket dokument ska jag bifoga med sina ansökningar.

Den som har gjort en liknande process kan förklara så att jag inte får avslaget för min familj, eftersom min fru verkligen är glada att besöka Storbritannien, det blir hennes första besök utanför Pakistan.

Bara snabba detaljer Min fru är högutbildad men hon jobbar inte, hon har cirka 1 miljon i sparkonto (inga stora transaktioner under de senaste 6 månaderna, bara 20 000 i månaden som hennes fickpengar).

En liten guide från experter hjälper mig mycket.

tack på förhand!

    
uppsättning SyedZ 20.01.2019 16:31

0 svar