Vad är alla episoderna i Family Guy, som använder Stewies tidsmaskin?

3

Stewie Griffin har en tidsmaskin som han byggt som han använder för att gå tillbaka i tid och orsaka problem (kanske inte hans huvudsyfte, men det hamnar ofta på så sätt).

Vad är alla episoder där han använder en tidsmaskin som han byggt?

Jag har hittat denna lista över alla användningar av en tidsmaskin, men jag tror inte att den är komplett lista, inte heller begränsad till bara Stewies tidsmaskiner.

    
uppsättning AncientSwordRage 27.06.2016 00:42

1 svar

3

Tidsmaskinen skapades ursprungligen i säsong 1 Episod 4, "Mind over murder" för att undvika smärtan som orsakas av tandvård.

I säsong 4 Episod 30, "Stu & Stewies utmärkta äventyr" Stewie går tillbaka i tiden för att rädda sig från att krossas av en livräddare stol som gjorde att han blev "äcklig" som hans barn själv sätter den.

I säsong 7 Episode 3, "Vägen till Tyskland" går Mort i tidsmaskinen och hamnar i andra världskriget Tyskland. Som sådan måste Stewie och Brian gå in efter honom för att få tillbaka honom.

I säsong 9 episod 16, Stewie går tillbaka i tid för att stoppa Bertram från att döda Stewies förfader Leonardo da Vinci som Stewie skapade universum med sin tidsmaskin. Vid dödandet av Leornado upphör universum att existera.

I säsong 10 Episode 5, Stewie och Brian använder tidsmaskinen att gå tillbaka till säsong 10, "Tillbaka till piloten" till det första avsnittet och då kommer många framtida dem att gå tillbaka för att stoppa händelseändringar som hände.

I säsong 10 Episode 22, "Family Guy Viewer Mail No. 2" använder Stewie sin tidsmaskin för att förhindra att Kurt Cobain dödar sig själv.

I säsong 11 Episod 4, "Yug Ylimaf" använder Brian tidsmaskinen för att plocka upp tjejer och slutar uppvändningstid. Stewie använder sedan tidsmaskinen för att ställa allt rakt igen.

I säsong 12 Episode 8, Stewie använder Time Machine Return Pad från ett tidigare Stewie, "Christmas Guy" , som hade rest fram i tid, att gå tillbaka i tid och rädda Brian.

I säsong 12 Episod 21, använder Stewie en tidsmaskin för att ändra sig till att bli född till en brittisk familj. Efter att ha insett att han föredrar sitt tidigare liv bygger han en annan rudimentär tidsmaskin för att ändra sakerna igen.

I säsong 13 Episode 7, "Stewie, Chris & Brian's Excellent Adventure" , Brian och Stewie tar Chris på en resa genom tiden för att försöka lära honom tillräckligt för att klara sitt historiska test.

    
svaret ges 06.12.2017 16:37