Removing gemensamma förening med färg över den

1

Jag försökte reparera en handfull hårfraktsprickor i min gips i helgen, och blev lite överdrivet med avseende på mängden gemensam förening som jag tillsatte. Detta innebar att jag inte kunde sätta ner det tillräckligt för att vara jämn med min vägg. Jag skulle vilja ge det här försöket, men jag målade ett [tunt] lager över ett område. Ska jag kunna använda värmevatten + gipsvampens svampteknik för att ta bort lera? Ska jag göra någonting före det (dvs sand) för att göra varm / varmt vatten + svampteknik mer effektivt?

Eventuella tips uppskattade.

Tack.

    
uppsättning Sanjay Uttam 05.09.2017 21:21

2 svar

1

Det enda sättet du får vid den gemensamma förbandet är att ta bort färgen. Produkter finns för att lösa upp torkad latexfärg, eller du kan sanda eller skrapa bort det. När det är klart kommer en enkel fuktig duk att ge dig möjlighet att gnugga bort den gemensamma föreningen.

    
svaret ges 05.09.2017 21:38
1

Jag ser ärligt inte på att använda färglösare här. De flesta verkar av ångor som orsakar grop eller åtminstone målarfärgning i närliggande områden, så det är lite svårt att kontrollera exakt varfärgen går bort (nu eller senare). Om du vill ta bort sakerna under färgen, sanda bara bort färgen och sakerna under. Du har inte sagt oss varför du "kunde inte sanda den tillräckligt för att vara jämn med min vägg"; det vanliga handverktyget för slipning av färg och / eller sammansatta och / eller andra typer av skimskikt är en kiselkarbidmask på en sander . Se till att din sander är platt; de riktigt billiga är inte.

Och ett SiC-nät kommer också enkelt att ta bort färg (från väggen) i min erfarenhet.

Om du inte kunde jämföra din gemensamma förening, betyder det förmodligen att du har använt en som hårdnar för fort. Så [för framtida referens] få 2-timmars eller 90-minuters sorten; Använd även rena verktyg och mottagare, och få en kniv eller trowel som är tillräckligt stor för det område du jobbar på. För ditt aktuella projekt är det förmodligen onödigt att återansätta sammansatt förening om du inte slutar med dips. Att helt enkelt slipa det du har och ommålning över det ska vara tillräckligt.

    
svaret ges 06.09.2017 06:06