How lärde polisen att John Connors fosterföräldrar hade dödats?

14

I filmen Terminator 2: Judgment Day dödar T-1000 Todd och Janelle, John Connors fosterföräldrar. Mordet äger rum på kvällen den dag han och T-800 anlände 1995. I vad som verkar som bara några minuter efter morden, dyker polisen upp på Pescadero Mental Hospital och frågar Sarah Connor om morden.

Det verkar ganska svårt att förklara. Vi ser T-1000-dödande Todd på kameran - det vrider armen i en jätte kniv och sticker honom genom ansiktet. Vi ser inte Janeles död, men det är förmodligen säkert att anta att hon också stansades till döds. Stabbing är ett mycket tyst sätt att döda någon, så det är inte troligt att grannarna hört någonting. Om T-1000 hade skott dem till döds, skulle det vara en helt annan historia helt - det skulle vara ganska troligt att grannarna skulle ha hört skottorna, och därför kallade polisen. Men vi kan antagligen anta att grannarna inte hade något att göra med polisen att upptäcka morden.

Det verkar också att den enda personen som visste att Todd och Janelle var i fara var John, och även om han kallar hem för att värma dem om hotet (vilket han gör för sent för att rädda dem, tyvärr), kallar han aldrig polis; Ja, när T-800 bekräftade att hans fostrar var döda, hade han ingen anledning att ringa till polisen.

Men bara några minuter efter att mordet inträffade uppträder polisen på psykosjukhuset och frågar Sarah om det. De producerar bilder av den första T-800, från 1984, som tagits under hans rampage genom polisområdet där han dödade en miljard poliser. De säger "dessa togs i 1984." Sedan drar de ut foton på den nya T-800, som tagits i köpcentret av en japansk turist. De säger "Och dessa togs i eftermiddag ."

Sarah svarar inte. Hennes frågeställare säger:

Ms. Connor, we know you know who this guy is. I just sat here and told you that your son is missing... that the foster parents have been murdered. We know this guy's involved. Doesn't that mean anything to you? Don't you care?

Men han förklarar aldrig hur han vet att ett mord har ägt rum. Det verkar inte vara någon logisk förklaring av hur polisen blev medveten om brottet.

Flera faktorer kombineras för att föreslå att polisen anlände till Pescadero inom några minuter, eller högst en timme eller så, av dödsfallet.

 • Det är mörkt när Janelle / T-1000 dödar Todd. Det är också mörkt ut när Sarah är utfrågad. Det är fortfarande mörkt ut mycket senare, efter att John och T-800 har brutit Sarah ur sjukhuset och börjat fly från T-1000. Detta tyder på att dödandet och förhöret hände relativt tidigt på natten.

 • Copen säger specifikt att galleriorna togs tidigare samma dag. Återigen har tillräckligt med tid gått för att poliserna ska få bilderna, men inte förmodligen inte mycket mer än det.

 • T-800 och John har ännu inte kommit till Pescadero för att rädda Sarah, vilket var den första riktiga orderen John utgav till T-800. Han krävde förmodligen att T-800 hjälper honom att rädda Sara så snart tanken kom till honom, vilket antagligen inte tog väldigt lång tid.

 • Förhörsplatsen är Sarahs tredje frågestund sedan filmen började. De flesta psykiatriska sjukhus skulle inte utsätta sina patienter för någonting så här, och Sarah verkar leka den del av skalet som chockerats, lunatiskt drog sig ur hennes sinne och allt annat än från hennes mediciner.

Eller det är bara en förklaring som ger mig mening. Vi vet att Johns hund inte var särskilt benägen att skälla. Men som alla vet kan hundar upptäcka Terminators med doft och barka som galen när de sniffar ut en Terminator. När John kallar hem till varma Todd och Janelle hör han sin hund som skäller i bakgrunden, och om jag inte misstänker, säger han faktiskt om hur ovanligt skällningen är. Om hunden, som normalt är välskötta och tysta, plötsligt brister i en högt barkning, är det tänkbart att grannarna kan bli irriterad och ringa 911. Det kan förklara varför polisen kom till huset.

Men det förklarar inte hur och varför polisen kom in i huset. För att göra det skulle de behöva en av tre saker: En intrång, sannolik orsak eller en inbjudan. De hade verkligen ingen inbjudan, eftersom husägare redan var döda. Det verkar osannolikt att de också skulle ha en dröjsmål, eftersom du inte får teckningsoptioner för att skälla hundklagomål. Kunde de ha haft sannolik anledning? Jag ser inte varför de skulle. Sannolik orsak innebär att tjänstemannen har mycket god anledning att tro att ett brott begås. Lukta krukrök, höra någon som skriker i smärta, den typen av saker. Om inte den svarande officeren bokstavligen såg en eller flera av likena, eller åtminstone blodet från nämnda lik, hade han inte sannolik anledning att komma in i hemmet.

Så hur kunde polisen få reda på så snabbt att Todd och Janelle var döda?

    
uppsättning Wad Cheber 05.07.2015 09:24

1 svar

17

Jag tror att jag förstår orsaken till din förvirring; När du lär dig att Max (AKA Wolfie) dödades av T-1000 i en borttagen scen och att fotot -tagande turist var närvarande vid den ursprungliga polisstationen massakern, allt annat faller på plats.

Arrangemangsordningen är följande:

 • T-1000 förvärvar John på arkaden.
 • Johns vän (Tim) berättar att han ska springa, en brandbekämpning följer närliggande.
 • En turist En off-duty polisman som var närvarande vid den ursprungliga polisstationens massakre tar bilder av T-800
 • Polisen anländer och frågar vittnen om de såg någonting misstänksamt - (Det är möjligt att Johns vän sa till polisen om Johns plötsliga försvinnande några sekunder före brandbekämpningen - han kunde också ha gett dem Todd och Janelles adress) .
 • Polisen samlar in och behandlar polisens bilder. De skulle ha fått höra om det faktum att detta hänförde sig till den ökända cop-mördaren. Namnet "Sarah Connor " skulle troligtvis ha nämnts
 • Polisen skulle troligen ha hört att det fanns en polis som frågade om en John Connor
 • På grund av den här intellekten gick polisen till Voights hus. De upptäcker den döda hunden och kan ha kunnat se liken genom köksfönstret.

Uppdatering - T-1000 lämnade dörren öppen.

    
svaret ges 05.07.2015 11:29