Connection från Gatwick flygplats till Paddington station [duplicat]

-2

Vad är det snabbaste sättet från Gatwick flygplats till Paddington station? Jag skulle vilja resa så mindre som möjligt, om det finns en möjlighet skulle det vara bra när det finns en direkt anslutning? (Att ta en cab är det sista jag skulle göra)

    
uppsättning M.Allison 09.05.2015 14:30

1 svar

0

Om du använder TFL Journey Planner får du det bästa svaret för din givna tid och dag eller resa. Du kan använda Resealternativ och amp; tillgänglighet avancerad sökning för att göra saker som minimera förändringar, minimera steg (om du har mycket bagage) etc

Det snabbaste sättet är normalt att ta ett snabbtåg från Gatwick till London Victoria, sedan ett Victoria Line tunnelbana tåg till Oxford Circus, sedan ett Bakerloo Line tåg till Paddington. Förändringen vid Oxford Circus är en plattformsplattform, så inga steg. Du är noga med att ta en normal sydlig service, det är liten poäng att betala extra för att spara några minuter på Gatwick Express.

Om du vill undvika alla steg kan du ta ett södra tåg till Victoria, sedan 36 buss från utsidan av stationen till Paddington. Det tar 15-30 minuter längre, beroende på trafik men har inga steg och en mindre förändring.

Du kan ta en Thameslink-tjänst till Blackfriars och byta till ett cirkelbanetåg, men det tar lång tid, och det är inte så lätt att komma till de underjordiska plattformarna med väskor. Thameslink till Farringdon är H & C / Circle en annan, det är lite snabbare på röret, men Southern / Victoria / Bakerloo är förmodligen snabbare och lättare.

    
svaret ges 09.05.2015 15:01