Målar köksskåp

2

Jag gör mig redo att måla min köksskåp och behöver lite råd på bästa sätt att gå om det. vad är det bästa sättet att förbereda köksskåp för målning och vad är det bästa sättet att måla dem, pensel, rulle, sprutmålare?

Också någon speciell typ av färg jag ska använda?

Tack

    
uppsättning kat 05.09.2016 04:21

3 svar

2

Det kan vara komplicerat. Det beror på vilken finish som finns där nu. Måla; latex eller olja. Klar, lack eller lack. Inte all färg kommer att hålla fast vid alla dessa. Jag rekommenderar att slutresultatet kommer att vara beroende av hur mycket arbete du lägger på det. Så det här är vad jag skulle göra om jag letade efter ett kvalitetsjobb. # och ta bort dörrar & lådor. Patch alla saker med trä kitt, sandfelter smidig, torka ner med tsk för bättre färgadhesion, torka ner med ren fuktig trasa, låt torka, använd skalakbaserad primer. (bara finish som klarar alla andra ytor) Använd en slipningssvamp för att göra smidig. Borsta på ny färg, olja eller latex.

    
svaret ges 05.09.2016 19:37
1

Du vill först kontrollera att oljor rengörs. Ge sedan en lätt till medelstora slipning. Du ringer upp det du behöver. Om några marker, fyll i med kitt / fyllmedel. Prime det för målning. När det gäller bästa sättet ... behöver du veta dina förmågor. På fältet sprutar vi skåp. Men om jag hade val mellan borste eller rulle, är det verkligen en borste som är bättre och målar med kornen och ser ut för droppar, speciellt om man målar på en plan yta. Du kan alltid använda en rullning för snabb täckning men ha en borste i närheten. För mig borstar ser bäst ut och jag gillar de lilla färglinjerna som lämnar som om det är kornslag. Hur som helst ta din tid och förvänta dig 2 eller fler rockar.

    
svaret ges 05.09.2016 10:02
-1

När jag stirrade på målaren fick jag en av en professionell målningvän för att klara mig av den billigaste ideen, och jag har aldrig tittat tillbaka. De har lång, fin, tätt packad borst som glider, håller målarfärg och kontrollerar vackert och gör den till den bästa penseln enligt recensioner. Du kan alltid använda en rullning för snabb täckning men ha en borste i närheten. För mig borstar ser bäst ut och jag gillar de lilla färglinjerna som lämnar som om det är kornslag.

    
svaret ges 12.09.2016 13:36