how att hårdvara en yttre rep ljuset ordentligt?

0

Uppdatering: Som antyds av Ecnerwal, ändrar jag frågan lite. I stället för att fråga vilken typ av replampa det här är, frågar jag nu vad som skulle vara det rätta sättet att få detta "upp till snus"? Jag skulle vilja ha ett exteriört LED-lampa här, styrt av en inomhus ljusbrytare.

Originalpost nedan:

Det här kabelljuset är ute och är hårdkopplat till en strömbrytare som är inuti. Det verkar ha två ledningar inuti den, men den anslutning som du ser är den enda informationen jag måste gå ifrån.

Jag vill köpa en LED-lampa och fästa den, men de olika jag har försökt (köpt från Home Depot) passade inte till den här anslutningen. Skulle det bästa sättet vara att helt enkelt koppla bort den här anslutningen och sedan bifoga vilket rep jag köper till ledningen? Min oro är att se till att vi har en väderbeständig anslutning. Jag har inte heller mycket extra tråd att leka med.

Avståndetmellandetvåsvartapunkternaibildennedanär~3/16". Diametern (mätt i riktningen genom de svarta punkterna) är ~ 7/16". Måttet vinkelrätt mot det (vertikalt i bottenfotoet) är 3/8 "- det här är lite mindre eftersom pluggens ände inte är helt rund men snarare har en platt kant på botten. Det är lite svårt att se i detta foto om du inte tittar noga.

    
uppsättning susie derkins 11.10.2015 18:27

1 svar

2

Den här installationen verkar inte vara på något sätt NEC-kompatibel - det förefaller som om strömkabeln för nuvarande repbelysning helt enkelt gick in i väggen (där den inte är listad för att vara) och caulked (och om den är hårdkopplad, hade pluggen snippad och sannolikt har strängad ledning ansluten till terminaler endast listade för fast tråd.)

Anslutningen är utan tvekan proprietär till tillverkaren av repljusen och förmodligen även den aktuella repljusets tid, i stället för att vara något vanligt.

Jag föreslår att man ersätter hela denna travesty med något lite mer upp till snus.

På grund av en snabb titt på några LED-lampa produkter, som alla tycks vara av typen "plug in", skulle jag föreslå att du bytte ut "ledningen ut ur väggen" med ett ordentligt uttaget uttag, GFCI eller På en GFCI-skyddad krets, i en utvändig låda, med "in-use-skydd" för att rymma en plugg i anslutning. Om du hittar ett LED-lampa (eller nätaggregat för samma) som egentligen är utformat för hårddiskanslutningar, kan du hoppa över uttaget och bara ha en kopplingslåda för anslutningen, men kretsen ska fortfarande vara skyddad av GFCI. Eftersom du vill ha detta kontrollerat av en strömbrytare, gör det till ett uttaget som kopplas till den aktuella strömställaren.

Om det är mer än du känner dig bekväm att göra, anlita en elektriker - det ska vara ett ganska litet, enkelt jobb.

    
svaret ges 11.10.2015 21:29