Hur lägger jag till en terminal staket bredvid mitt hus?

3

Jag ska börja med att ställa in alla mina terminaler för ett kedjelänk staket. Men när jag gräver posthålet för terminalposten som går upp mot huset, stötte jag på ett eventuellt problem. Efter att ha grävt ca 12 tum ner, gick jag in i betong (jag antar att det här är från garagets stiftelse och kanske källaren också) och det går bort från huset i ca 11 tum. Det betyder mellan terminalposten och huset skulle vara ett elfte tums gap. Staketet är avsett att hålla hundarna inuti, och det gapet skulle vara för mycket av ett problem.

Staketet är 48 "i höjd och stolpen är 72". Terminalplattan måste vara 50 "över marken med de återstående 22" begravda. Har någon av er några förslag på hur man kan närma sig denna situation?

    
uppsättning thtsigma 19.11.2013 04:51

2 svar

4

Jag hade samma situation på mitt ställe, jag satte stolpen och sprang den övre skenan framför den till huset och satte armbågar för att göra en böjning för att bära kedjeledningen förbi stolpen. Jag ville inte skruva någonting till huset, så jag upprepar väggkonsoler för att klämma överst och nedre skenorna till linjeposten.

    
svaret ges 19.11.2013 05:06
2
Ett sätt att göra det skulle vara att skära terminalavstängningen med de extra 10 tummen, placera den i betong ovanpå betongbetongen och fästa stolpen i huset med 180 graders kedjelänkband. Eller du kan spika en 2x6 till huset och fästa bältesslangarna till den.

Alternativt kan du placera terminalplattan vid kanten av fotbetongen, dra din ledning stramt till det och lägg sedan till en annan uppläggning mot huset. Tråden till det här inlägget skulle inte bära några spänningar, så du kan ställa in den vid 12 tum och minska avviket.

    
svaret ges 19.11.2013 07:43