Varför är Victor Creeds hår svart i "X-men Origins: Wolverine"

-9

I X-Men Origins: Wolverine , Varför är Victor Creeds hår svart?

Jag trodde att hans hår skulle vara blont eller en smutsig gul som jag trodde att den skulle vara i komiken. Var hans hår svart tidigt i sitt liv och färgar han bara det? Vad förklarar det mörka hårfenomenet? Var det i serierna?

Jag trodde att kanske eftersom en stor del av den här filmen handlade om wolverins mutationer kanske fick han en egen mutation som gjorde att hans hår blev gult och muterade honom vidare till en "Sabretooth". Finns det någon kanoninformation angående hans sanna hårfärg, och varför ändras det uppenbarligen färg? För i tidigare filmer var hans hår gul, men den här filmen tar upp en annan tidslinje.

    
uppsättning Pobrecita 26.06.2014 00:10

1 svar

4

I filmen ser du Victor förändras ständigt, utvecklas, som åren fortsätter. Hans händer / fingrar blir mer kattdjur, hans talons (er, klor) blir längre / skarpare / vistas ut. Samtidigt blev Creed mer aggressiv, tänkte på sina handlingar mindre. Han förlorade sin mänsklighet som han blev mer av ett djur. Vid tiden för X1 har han super långt blont hår och är lika tanklöst som en påse tegelstenar.

Det är en del av Sabretooths pågående mutation. Precis som Wolverine. Vissa mutanter är födda med sin mutation, de flesta får en enda mutation i puberteten, och vissa upplever sekundära mutationer (Gambit, Beast hade två, kanske tre, om du räknar det experimentella läkemedlet han tog). Men Sabretooth och Wolverine, vars helande faktor har dem fysiskt ålder mycket lite jämfört med vad de borde fortsätta att förändras. Med undantag för att Wolverines fortsatta mutation är retarderad av adamantiumen i hans kropp. Hans helande faktor kan inte bli av med adamantiumet, och den måste bekämpa metallförgiftning.

När Magneto drev adamantiumet ur wolverine i serierna, börjar han bli en beastial form, precis som Beast does. Hunched över, mer muskler, smickare ansikte, hårigare, låter dumare och svårare att prata, mer instinktiv än logiskt, precis som Sabretooth är.

Men nej , Comic Sabretooth, även i Origins comic, har alltid varit blond. Filmproducenterna brydde sig mer om att skildra karaktären ordentligt än att matcha varje enskild fysisk egenskap.

    
svaret ges 26.06.2014 02:31