Mina grannar har en smuts och stengård och avrinningen översvämmer en skjul. Hur kan jag hämma detta?

0

Vi har precis köpt ett hus och huset har en (eller en gång var) åtminstone en fin skjul i ryggen med både vatten och kraft. Bilden ska skala (skuren är 12 'x 12').

Problemetäratterosionfrångrannarnabredvidharorsakatmarkenatt"stiga upp" mot plattan och nu är bottensålplåtarna ruttade ut och varje gång det regnar kommer vatten direkt in i skuren genom hål i den ruttna sidospår.

Mitt projekt är att fixa skuren och göra den användbar för lagring, men jag försöker lista ut vad som är det bästa sättet att behålla ytterligare avrinning från att göra mitt arbete till en dyr test-och-fel-process.

    
uppsättning nvahalik 28.04.2017 18:23

1 svar

1

Du kan placera en fransk dränering på den här sidan av skjulet.

Det andra du bör göra är att hitta bättre material för de enda plattorna - jag tror att de är 4 x 4 runt - så du kan försöka något som " Plast timmer " - det finns också många kompositer där ute. Detta kommer att eliminera dina problem. Du kan söka efter plasttugg eller sammansatt trä 4 x 4 samt ..

Den verkliga frågan är som en kommentator sa avrinningen från dina grannar - jag ser ett kycklingstängsel (kanske kycklingar - om det här är i länet och inte i staden - får du inte stöd för att lösa problemet med din granne, eftersom kraven kan vara mycket mer lax.

    
svaret ges 28.04.2017 20:49